За добу від обстрілів на Донеччині постраждали 18 населених пунктів | ZI.ua
Акция закончилась

18 населених пунктів на Донеччині постраждали за добу від обстрілів

1 листопада 2023, 12:01 | Надзвичайні події 1026
Поділитися:
18 населених пунктів на Донеччині постраждали за добу від обстрілів

Поліція зібрала докази воєнних злочинів Росії за добу. За даними прес-служби відомства, ворог здійснив вогневі атаки на 18 населених пунктів.

В результаті атак постраждали міста Авдіївка, Залізне, Красногорівка, Курахове, Селидове, смт Курдюмівка, Очеретине, Південне, Північне, села Андріївка, Бердичі, Галицинівка,  Єлизаветівка, Нетайлове, Новоукраїнка, Орлівка, Рай-Олександрівка, Щербинівка.

Окупанти били по мирному населенню з авіації, ОТРК «Іскандер», РСЗВ «Град», БПЛА та артилерії.

Пошкоджено 53 цивільних об’єкти – 29 житлових будинків, 11 господарчих споруд, промислові бази, магазин, школу, гідротехнічну споруду, гараж, автомобілі, ЛЕП.

У Південному внаслідок артилерійських обстрілів загинула людина.

Трьома ракетами «Іскандер» Росія поцілила по Селидовому. Пошкоджено 17 приватних будинків, 11 господарчих споруд, промислові бази, автомобілі, ЛЕП.

Єлизаветівку ворог накрив артилерійським вогнем. Поранень зазнали 2 цивільні особи, пошкоджено лінію електропередач.

По одній людині поранено в Новоукраїнці та Красногорівці.

Про оперативну ситуацію по області станом на ранок 1 листопада також повідомили у Донецькій ОВА.

Там повідомили, що напередодні росіяни обстріляли відносно віддалену від фронту Андріївську громаду — пошкодили підприємство.

На Волноваському напрямку 1 людина поранена і пошкоджено 3 будинки в Новоукраїнці.

На Донецькому напрямку у Мар'їнській громаді поранено 3 людини: 2 в Єлизаветівці і 1 у Красногорівці. У Курахівській громаді під вогнем Курахове, Іллінка і Новоселидівка — без жертв. У Селидовому ракета влучила поблизу водойми. Зранку Авдіївка зазнала масованого артобстрілу. У Новогродівській громаді пошкоджено 3 будинки у Галицинівці. В Очеретинській громаді під обстрілами Бердичі, Степове і Новокалинове.

На Горлівському напрямку 1 людина загинула у Південному Торецької ТГ. У громаді пошкоджено 8 будинків: 3 у Щербинівці і Північному, 1 у Залізному і Південному. У Часовоярській ТГ пошкоджено 4 будинки та інфраструктурний об'єкт. У Соледарській ТГ обстріляна Роздолівка.

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Серебрянці Сіверської ТГ.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ