Нацполіція: 17 ударів по Донеччині за добу – фото | ZI.ua
Акция закончилась

17 ударів по Донеччині за добу – Нацполіція оприлюднила фото

16 квітня 2023, 11:42 | Кримінал 2226
Поділитися:
17 ударів по Донеччині за добу – Нацполіція оприлюднила фото

Війська РФ випустили снаряди по 11 населеним пунктам. Удари припали по містах Авдіївка, Костянтинівка, Залізне, Торецк, Курахово, смт Велика Новоселка, Очеретино, селах Новокаліново, Олександрополь, Предтечіно, Новосьоловка Перша.

Знищені і пошкоджені 27 цивільних об'єктів – 14 житлових будинків, торгові павільйони, аптека, гараж, приміщення торгового центру, лінія електропередач, адмінзданіе, автомобілі.

Артилерією ворожі війська накрили Костянтинівку. Потрапили в 3 багатоквартирних будинки, аптеку, торговий центр, автомобілі і торгові павільйони. Поранили цивільних жителів.

В результаті мінометного обстрілу травмований людина в Залізному.

За допомогою поліції евакуйовані ще 175 осіб, з початку обов'язкової евакуації – більше 61 990 чоловік, серед них 7 578 – діти, 2 768 – люди з інвалідністю.

Окремо глава Донецької ОВА розповів про ситуацію в регіоні

На Волновахському напрямку під обстрілами Угледар, Новоукраїнка і Богоявленка – без жертв.

У Донецькому напрямку тричі під артилерійський вогонь потрапляло Курахово — ніхто не постраждав.

На Горлівському напрямку 3 людини поранено в Костянтинівці. У місті пошкоджені 2 багатоповерхівки, гуртожиток, аптека, магазин і територія підприємства. Також в громаді пошкоджений будинок в Предтечіно. Голосно було в Часовоярской і Соледарской громадах.

На Лісічанском напрямку зруйнований багатоквартирний будинок в Торському і пошкоджений будинок в Зарічному Лиманської громади.










Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі