Є поранені – 14 ударів по цивільному населенню пережила Донеччина | ZI.ua
Акция закончилась

14 ударів по цивільному населенню пережила Донеччина – є поранені

7 грудня 2023, 11:01 | Надзвичайні події 1647
Поділитися:
14 ударів по цивільному населенню пережила Донеччина – є поранені

Поранено 4-х мирних мешканців за минулу добу. Про оперативну ситуація по регіону станом на ранок 7 грудня доповіли в Донецькій обласній військовій адміністрації.

У повідомленні говориться, що на Донецькому напрямку 2 людини поранено в Авдіївці. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Новомихайлівка і Катеринівка. В Очеретинській громаді під вогнем околиці Соловйового. У Курахівській громаді в зоні ураження Курахове, Трудове і Дальнє.

На Горлівському напрямку у Неліпівці Торецької громади поранено 1 людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено 2 приватні будинки і 1 багатоповерхівку. У Соледарській громаді під обстрілами Роздолівка і Міньківка. В Андріївській громаді поранено людину, пошкоджено територію підприємства.

На Лисичанському напрямку у Званівській громаді обстріляні Верхньокам'янське і Переїзне, у Лиманській — Торське, Зарічне і Ямпіль.

За даними Нацполіції у Донецькій області, минулої доби армія РФ завдала 14 ударів по цивільному населенню.

Під вогнем перебували 10 населених пунктів: міста Авдіївка, Курахове, Сіверськ, Часів Яр, селища Андріївка, Північне, села Богатир, Ласточкине, Неліпівка, Семенівка. 

Руйнувань зазнали 10 цивільних об’єктів – житловий будинок, підприємство, ангари, екскаватор, залізнична колія, ЛЕП, тепломережа.

По Авдіївці окупанти вдарили з авіації й танків, поранили двох мирних мешканців. Ракету С-300 Росія спрямувала на селище Андріївка – травмовано цивільну особу.

Ще одна людина отримала поранення внаслідок артобстрілу Неліпівки. Сіверськ російські війська накрили «Градами», снаряди влучили у багатоквартирний будинок.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ