«єВідновлення»: На Донеччині прийнято 108 позитивних рішень | ZI.ua
Акция закончилась

108 позитивних рішень прийнято на Донетчині через програму «єВідновлення»

6 липня 2023, 14:32 | Офіційно 2508
Поділитися:
108 позитивних рішень прийнято на Донетчині через програму «єВідновлення»

Програма «єВідновлення» працює. На Донеччині вже прийнято 108 позитивних рішень про виплату компенсацій за пошкоджене під час обстрілів житло. Про це повідомила прес-служба донецької ОВА.

На Донеччині продовжується реалізація програми «єВідновлення» з надання державної допомоги для відновлення житлових будинків,  ремонту житла, пошкодженого внаслідок повномасштабного вторгнення РФ.

Як розповіла на сьогоднішньому брифінгу заступниця директора департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Лариса Гусева, відповідними комісіями вже прийнято 108 позитивних рішень про виплату людям компенсацій на загальну суму 7 млн 169 тисяч гривень.

Серед найбільш активних громад в частині швидкого розгляду заяв – Слов`янська, Селидівська. Новогродівська, Добропільська, Дружківська, Миколаївська. По іншим громадам відповідна робота буде пришвидшуватись.

Загалом на сьогодні по області внесено в реєстр інформацію про 11 158 пошкоджених (зруйнованих) об`єктів, а заяв від населення подано через «Дію» 1 501. З них 681 заява – це ті будинки або квартири, які розташовані в зоні активних бойових дій. Через законодавчі питання поки що такі будинки не можуть обстежувати та розглядати можливість виплати, тому заяви, на жаль, залишаються без розгляду.

Інші 560 заяв вже розглянуті.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ