Через обстріли Донеччини минулої доби є вбитий і поранений | ZI.ua
Акция закончилась

Є вбитий і поранений через обстріли Донеччини минулої доби

8 січня 2024, 11:01 | Кримінал 1515
Поділитися:
Є вбитий і поранений через обстріли Донеччини минулої доби

Окупанти обстріляли 7 населених пунктів: міста Авдіївка, Курахове, селища Гродівка, Желанне, села Бердичі, Богданівка, Новоселівка Перша. Армія РФ била  з авіації, ЗРК С-300,  РСЗВ «Смерч», «Град», артилерії. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

Пошкоджено 21 цивільний об’єкт: 15 житлових будинків, школа, дитячий садок, амбулаторія, адмінбудівля, господарська споруда, автомобіль.

Внаслідок авіаудару в Авдіївці загинув 83-річний чоловік. По Желанному росія вдарила ракетою С-300. Одну людину травмовано. Руйнувань зазнали 7 багатоквартирних і 6 приватних будинків, освітні та медичний заклади, адмінбудівля.

Крім того, стало відомо про одного пораненого раніше в Авдіївці.

Також про оперативну ситуацію по області станом на ранок 8 січня розповіли в Донецькій ОВА.

Покровський район. 1 людина загинула в Авдіївці. В Очеретинській громаді 1 людина поранена в Желанному, обстріляні Бердичі. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка, Костянтинівка і Катеринівка. У Гродівці ракетами пошкоджено 10 приватних будинків, багатоповерхівку і дитсадок. У Кураховому під обстріли потрапив приватний сектор.

Краматорський район. Торське Лиманської громади зазнало 5 обстрілів — без жертв.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджено приватний будинок і багатоповерхівку. У Сіверську пошкоджено багатоповерхівку. У Званівській громаді обстріляні Переїзне і Верхньокам'янське.









Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ