За добу на Донеччині 1 загиблий, 5 поранених | ZI.ua
Акция закончилась

Є пошкодження у Клебан-Бику та Берестку: Зведення по області

22 липня 2024, 12:05 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград 351
Поділитися:
Є пошкодження у Клебан-Бику та Берестку: Зведення по області

За 21 липня росіяни вбили 1 жителя Донеччини — у Нелипівці, повідомляє ДонОВА. Ще 5 осіб в області за добу отримали поранення: 2 у Північному, по 1 у Торецьку, Гродівці та Костянтинівці.

Зведення по області публікує ДонОВА та поліція Донеччини.

Покровський район

По Кураховому росіяни били дронами, пошкоджено 2 багатоповерхівки, по 1 приватному будинку пошкоджено у Гірнику, Сонцівці та Курахівці. 

Краматорський район 

На Лиман росіяни скинули чотири бомби "КАБ-250" із модулем УМПК, зруйновано адмінбудівлю. В Ямполі — 2 будинки. У Малинівці Миколаївської громади пошкоджено інфраструктурний об'єкт. 

По Костянтинівці росіяни вдарили двома керованими бомбами «УМПБ Д-30 СН», є поранений, пошкоджено один багатоквартирний та 12 приватних будинків, два магазини, технічну будівлю, перебито комунікації.

В Іллінівській громаді пошкоджено 2 об'єкти: у Клебан-Бику та Берестку.  

Бахмутський район

Авіабомбами та артилерією ворог знищує Торецьк. Численних обстрілів зазнала Торецька ТГ: у Торецьку загинула людина, пошкоджено 2 будинки та адмінбудівлю; у Північному поранено 2 особи, пошкоджено будинок; у Нелипівці поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено 8 приватних будинків, 3 багатоповерхівки та 4 господарські будівлі. У Соледарській громаді зруйновано сільськогосподарську будівлю.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ