Понад 30 тисяч пачок солі «Міць» вже продано на підтримку ГУР | ZI.ua
Акция закончилась

«Артемсіль» вже продала понад 30 тисяч пачок ексклюзивного товару

27 лютого 2023, 15:07 | Ініціатива | Бахмут 2538
Поділитися:
«Артемсіль» вже продала понад 30 тисяч пачок ексклюзивного товару

Продано 30 000 пачок «АРТЕМСОЛІ» зі спеціальної партії на підтримку ГУР! Це означає, що майже 14 млн грн зібрано на дрони-камікадзе для українських розвідників. Про це повідомляється у телеграм-каналі UNITED24.

Нагадаємо, робочі підприємства розділили 20 тонн солі на 100 000 символічних пачок, проілюстрованих дизайнером Артемом Гусєвим. Вартість пачки – 500 гривень. 465 гривень із кожної переведуть на формування флотилії дронів-камікадзе для української розвідки. «Міць. Українська кам’яна» ексклюзивно представлена в мережах «Сільпо» та Rozetka.

Командир спецпідрозділу «Крила» ГУР МО на позивний «Волонтер» розповів, чому цей збір важливий. За його словами, дрон-камікадзе FPV (First Person View) сьогодні став революційним засобом ведення бою, адже такі дрони використовуються буквально як снайперська зброя з відстані до 8 кілометрів.

Встановлені камери та сучасні засоби зв’язку дозволяють оператору керувати літальним апаратом у режимі реального часу, залишаючись при цьому на безпечній відстані. Завдяки спеціальній партії «АРТЕМСОЛІ» можна укомплектувати дронами FPV нове ударне угруповання, яке найближчим часом стане на захист України по всій лінії фронту.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі