4 жителів Краматорська за понад 10 викрадень транспортних засобів заар | ZI.ua
Акция закончилась

4 жителів Краматорська за понад 10 викрадень транспортних засобів заарештовано

15 октября 2015, 12:00 | Криминал 3132
Поделиться:
4 жителів Краматорська за понад 10 викрадень транспортних засобів заарештовано

З початку року в Краматорську скоєно ряд викрадень автотранспортних засобів та мопедів. При цьому практично всі автомобілі були виробництва часів колишнього СРСР.

Угони зловмисники здійснювали переважно вночі. Два автомобілі через деякий час були знайдені згорілими, інші машини викрадачі розбирали й продавали по частинах або просто кидали в безлюдних місцях. На даний момент правоохоронці встановлюють, яким чином сталося загоряння автотранспортних засобів. Частину деталей, які реалізовували зловмисники, вилучено.

Всього в Краматорському МВ було зареєстровано більше десятка подібних випадків. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники міліції змогли встановити особи краматорчан, причетних до скоєння правопорушень. Ними виявилися четверо друзів у віці 19, 21 і 23 років, усі вони мешканці одного з міських селищ.
«Вражає цинізм, з яким відбувалися угони, - зазначає начальник Краматорського міськвідділу міліції Віталій Максимів. - Дуже шкода, що потерпілими стали громадяни, у яких такі машини були чи не єдиним засобом пересування. А для цих молодчиків угон був лише розвагою».

Наразі проводиться досудове розслідування по кримінальних провадженнях з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Двом підозрюваним рішенням суду було обрано запобіжний захід у вигляді арешту. Перевіряється їх причетність до скоєння інших подібних правопорушень. Досудове розслідування здійснює слідчий відділ Краматорського МВ спільно з прокуратурою м Краматорська.




Прес-служба Краматорського МВ ГУВМД України в Донецькій області

mvs.gov.ua



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии