12 наркозлочинів у Слов'янську з початку місяця розкрили правоохоронці | ZI.ua
Акция закончилась

12 наркозлочинів у Слов'янську з початку місяця розкрили правоохоронці

26 октября 2015, 15:30 | Криминал 2988
Поделиться:
12 наркозлочинів у Слов'янську з початку місяця розкрили  правоохоронці

Співробітники Слов'янського міського відділу міліції вилучили з незаконного обігу особливо небезпечні наркотичні речовини та прекурсори. Приблизна вартість наркотиків на «чорному ринку» - 20 тисяч гривень. За всіма фактами проводиться досудове розслідування.

У ході реалізації оперативної інформації у двох місцевих жителів 1974 і 1977 років народження правоохоронці виявили та вилучили понад 20 мл опіюацетильованого. В обох випадках чоловіки пояснили, що виготовляли наркотики у себе вдома для власного вживання.

На стаціонарному посту біля Слов'янська на трасі «Київ - Довжанський» співробітники міліції виявили два факти незаконного зберігання наркотичного засобу - канабісу. У першому випадку 45-річний житель Луганської області, який знаходиться в розшуку за незаконне зберігання наркотичних речовин, перевозив наркотики у багажнику свого автомобіля. Другим затриманим на блокпості був 33-річний місцевий житель. Чоловік візканабіс в салоні свого автомобіля.

Патрулюючи Слов'янський район, правоохоронці вилучили «травку» та прекурсори - 15 упаковок препарату, що містить псевдоефедрин, у 38-річного місцевого жителя. Вартість вилученого на «чорному ринку» становить понад 7 тисяч гривень. Поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження вилучено у чоловіка 1984 року народження, зловмисник сховав його в колясці мотоцикла «Іж-Юпітер-2», на якому пересувався по району.

В інших шести випадках правоохоронці вилучали наркотичну речовину рослинного походження. Всі зловмисники - місцеві жителі, найстаршому правопорушнику 59 років, молодшому - 25. У всіх випадках правопорушники зберігали наркотичні засоби для особистого вживання, без мети збуту.

За всіма вищевказаними фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.

Також оперативники спільно з керівниками громадсько-територіальних мікрорайонів проводять профілактичні рейди серед осіб, які вже потрапляли у поле зору правоохоронців.

Ведеться робота, спрямована на попередження наркозлочинів. За вказаний період було проведено профілактичні заходи в загальноосвітніх закладах та трудових колективах міста, учасниками яких стали понад 200 осіб.

Прес-служба Слов'янського МВ ГУМВС України в Донецькій області




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии