Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості в Артемівську | ZI.ua
Акция закончилась

Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості в Артемівську

11 сентября 2015, 10:30 3078
Поделиться:
Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості в Артемівську

24 вересня 2015 року на площі Свободи,1, перед Міським центром культури і дозвілля, відбудеться ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості, який традиційно проводить Артемівський міський центр зайнятості.

У Ярмарку візьмуть участь роботодавці міста Артемівська та Артемівського району, які мають вільні робочі місця та потребують їх якнайшвидшого укомплектування. До участі у Ярмарку запрошені представники органів міської влади, засоби масової інформації.

Ярмарок вакансій – захід, який організовується міською службою зайнятості з метою інформування незайнятого населення м. Артемівська та Артемівського району про послуги, які надає служба зайнятості та про наявність вакансій на підприємствах регіону.

Проведення Ярмарку вакансій, з одного боку, сприяє підвищенню рівня поінформованості населення в питаннях забезпечення власної зайнятості, зниженню соціальної напруженості на ринку праці, підвищенню загального рівня зайнятості. З іншого боку, роботодавці отримують більш широкі можливості для вирішення своїх кадрових проблем. 

artemrada.gov.ua


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии