Вирішення різнопланових питань «Під одним дахом» | ZI.ua
Акция закончилась

Вирішення різнопланових питань «Під одним дахом»

29 октября 2015, 11:30 4992
Поделиться:
Вирішення різнопланових питань «Під одним дахом»

28 жовтня в Краматорському міському центрі зайнятості відбувся щотижневий інформаційно – консультаційний захід «Під одним дахом» для соціально - незахищених категорій населення за участю заступника директора Донецького обласного центру зайнятості Наталі Адамової та соціальних партнерів служби зайнятості, а саме представників Пенсійного фонду, Управління праці та соціального захисту населення, Донбаського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів, відділів освіти та охорони здоров’я Краматорської міської ради.

З метою підвищення обізнаності та конкурентоспроможності на ринку праці вказаних категорій громадян, в рамках проведення інформаційно – консультаційного заходу «Під одним дахом» були організовані та проведені «День відкритих дверей центру зайнятості для інвалідів» та профінформаційний захід «Презентація послуг з професійного навчання» для внутрішньо – переміщених осіб.

Основна мета проведених заходів - надання повної інформації щодо послуг, які можуть надати служба зайнятості та соціальні партнери цим категоріям громадян. Громадяни з числа інвалідів отримали інформацію про види та умови призначення соціального забезпечення, пільги, можливості лікування та реабілітації.

Внутрішньо переміщені громадяни були проінформовані про можливість навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації за сприянням служби зайнятості, умови отримання ваучеру та види компенсацій для здійснення заходів сприяння зайнятості таких громадян.

Окрім інформативної частини інформаційно-консультаційного заходу присутні мали можливість наочно поспілкуватися та отримати індивідуальні консультації від профільних фахівців служб і організацій міста та висловити свої пропозиції і бачення щодо проведення в подальшому таких заходів.

Адміністрація міського центру зайнятості


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии