Виїзний прийом громадян провів виконуючий обов’язки заступника міського | ZI.ua
Акция закончилась

Виїзний прийом громадян провів виконуючий обов’язки заступника міського голови Олексій Яковленко

14 сентября 2015, 12:30 4503
Поделиться:
Виїзний прийом громадян провів виконуючий обов’язки заступника міського голови Олексій Яковленко

11 вересня згідно графіку проведення виїзних прийомів громадян керівництвом виконкому відбувся особистий прийом в Шабельківський селищній раді виконуючого обов’язки заступника міського голови Олексія Яковленко. Основний напрямок діяльності: питання освіти, охорони здоров'я, культури та туризму, соціального захисту населення, молодіжної політики та спорту.

Під час виїзного прийому 6 мешканців міста звернулися з проханням допомоги у вирішені питань щодо пільгового харчування дитини-інваліда в дитячому навчальному закладі, надання довідки про місце перебування громадянина, працевлаштування матері дитини-інваліда.

Проблеми, з якими жителі сьогодні звернулися до виконуючого обов’язки заступника міського голови, мають як особистий, так і громадський характер. Зокрема, мова йшла про організацію в селищі Шабельківка прийому лікаря-педіатра. У цьому питанні Олексій Вікторович пообіцяв мешканцям свою підтримку. У ході прийому також піднімались питання, що стосуються житлового та комунального господарства, а саме, ремонт каналізаційної системи.

За порушеними на особистому прийомі питаннями Олексій Вікторович зробив доручення відповідним службам та зобов’язав їх у порядку контролю доповісти про реагування на запити громадян. Про результати розгляду заявники будуть проінформовані у терміни відповідно до чинного законодавства.

  Відділ по роботі зі зверненнями громадян www.krm.gov.ua 


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии