В Краматорске вводят ряд ограничений на праздники | ZI.ua
Акция закончилась

В Краматорске вводят ряд ограничений на праздники

22 августа 2022, 13:08 | Официально | Краматорск 2199
Поделиться:
В Краматорске вводят ряд ограничений на праздники

Мэр Краматорска Александр Гончаренко опубликовал обращение к горожанам в связи с возможной провакацией со стороны российских войск на праздники.

"Увага!
У зв’язку з підвищеною небезпекою та можливими провокаціями зі сторони російської федерації, на період святкування Дня Прапора та Дня Незалежності України з 23 по 25 серпня на території Краматорської міської територіальної громади, розпоряджаюсь:

1. Заборонити проведення будь-яких масових заходів та скупчення громадян;
2. Зупинити рух громадського транспорту;
3. Заборонити діяльність установ, організацій, підприємств усіх форм власності та підпорядкування, в тому числі у сфері торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення, поштових (АТ «Укрпошта», «Нова пошта»), банківських відділень (АТ КБ «ПриватБанк», АТ «Ощадбанк») відділень та банкоматів;
4. Призупинити видачу гуманітарної допомоги громадськими, волонтерськими та благодійними організаціями з метою уникнення скупчення людей;
5. Перенести заплановані евакуаційні рейси до припинення дії даного розпорядження;
6. Службам екстреного реагування (ДСНС, Національній поліції, Службі екстреної медичної допомоги), аварійним службам забезпечити роботу в повному обсязі відповідно до покладених завдань.

Не нехтуйте сигналами тривоги, бережіть себе!"

Также он сообщил об утреннем обстреле Краматорска. Удар пришелся по хозяйственной промышленности. По предварительной информации, обошлось без жертв.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ