Відкриття фотовиставки на патриотичну тематику відбулося у Краматорськ | ZI.ua
Акция закончилась

Відкриття фотовиставки на патриотичну тематику відбулося у Краматорську

29 октября 2015, 10:36 3126
Поделиться:
Відкриття фотовиставки на патриотичну тематику відбулося у Краматорську

В художньому музеї Краматорської міської ради відбулося відкриття фотовиставки, яка приурочена до Дня визволення України від фашистських загарбників в рамках проведення заключного етапу обласної акції (творчої естафети) «Фото з ветераном як міст із минулого у майбуття».
Фотовиставку відкривала заступник начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Шмельова С.В. Також на відкритті були присутні заступник директора департаменту з питань внутрішньої політики облдержадміністрації Сливка М.І. та директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Оксенчук Н.В.
Першими відвідувачами на цьому заході стали місцеві жителі та студенти вищих навчальних закладів м. Краматорська для яких це був не просто огляд фотографій, а справжнє знайомство з історією та сучасним життям ветеранів - захисників нашої країни у далекі роки Другої світової.
Проведення такого заходу безумовно сприяє розвитку національно - патріотичного виховання української молоді та стає символічним ознаменуванням зв’язку нашого героїчного минулого із сьогоденням, з безумовною вірою у визволення від жорстоких нападників.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии