Протягом кількох годин Артемівському районі правоохоронці розкрили потрійний | ZI.ua
Акция закончилась

Протягом кількох годин Артемівському районі правоохоронці розкрили потрійний злочин

5 октября 2015, 20:25 | Криминал 3546
Поделиться:
Протягом кількох годин Артемівському районі правоохоронці  розкрили потрійний злочин

Мешканці Краснолиманського району – чоловік та жінка приїхали відпочивати на дачу у Сіверську. Двоє молодиків вчинили розбійний напад на їх будинок. Нападники відповідатимуть перед законом одразу за три злочини – хуліганство, розбій та зґвалтування. Максимально передбачене покарання за подібні дії – до 12 років ув’язнення.

4 жовтня до чергової частини Артемівського міськвідділу міліції зателефонувала мешканка Краснолиманського району 1968 року народження, яка повідомила, що 30 вересня двоє невідомих їй молодиків здійснили розбійний напад на дачу в Сіверську Артемівського району, де вона відпочивала разом зі своїм співмешканцем 1978 року народження.

Як з’ясувалося в ході слідства, близько 21.00 години двоє місцевих мешканців увірвалися до будинку, вибивши вхідні двері. Нападники вивели у двір чоловіка та почали його бити, але потерпілому вдалося втекти від кривдників. Місцезнаходження співмешканця заявниці дотепер не встановлено.

Далі розбійники взялися за жінку. Її теж вивели у двір, відібрали мобільний телефон та зґвалтували, після чого завели до будинку і всю ніч продовжували наругу над жертвою. Жінка пояснила, що одразу не звернулася в міліцію, оскільки перебувала у шоковому стані.

В результаті проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку було встановлено особи нападників. Одного зі зловмисників – раніше не судимого місцевого жителя 1991 року народження було затримано через кілька годин. Другий встиг виїхати за межі України, де він намагається уникнути відповідальності.

За вказаними фактами відкрито одразу 3 кримінальних провадження – за ч. 2 ст. 296 «Хуліганство», за ч. 2 ст. 187 «Розбій» та за ч. 3 ст. 152 «Зґвалтування» Кримінального кодексу України. За подібні дії передбачене максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Артемівський МВ ГУМВС України в Донецькій області


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии