Шкільний автобус зіткнувся з легковим автомобілем в Артемівському райо | ZI.ua
Акция закончилась

Шкільний автобус зіткнувся з легковим автомобілем в Артемівському районі

25 сентября 2015, 10:22 2517
Поделиться:
Шкільний автобус зіткнувся з легковим автомобілем в Артемівському районі

За інформацією Управління ДАІ ГУМВС України в Донецької області, 25 вересня о 07:30 у місті Соледар Артемівського району по вулиці Октябрьській автомобіль «Opel Vectra» здійснив зіткнення зі шкільним автобусом, в результаті чого постраждали 6 дорослих. Наразі з’ясовується кількість постраждалих школярів, які почали звертатися до шкільного медпункту.

Водій автомобілю «Opel Vectra» при здійсненні маневру об’їзду автомобілю «ГАЗель», який стояв з увімкненим покажчиком повороту, не врахував дорожньої обстановки, не переконався в безпеці маневру та здійснив лобове зіткнення з шкільним автобусом «БАЗ», який в цей час віз дітей до школи.

Внаслідок ДТП постраждали водії автомобілю «Opel Vectra» та автобусу, чотири пасажири, які перебували в легковику. Наразі з’ясовується кількість постраждалих школярів, які перебували в автобусі, вони звертаються за допомогою до шкільного медичного працівника.

На місці аварії працюють слідчо-оперативна група Артемівського МВ та співробітники ДАІ.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии