"Укрпошта" підбила підсумки 44 національного міжнародного молодіжного | ZI.ua
Акция закончилась

"Укрпошта" підбила підсумки 44 національного міжнародного молодіжного конкурсу

24 сентября 2015, 17:17 3648
Поделиться:
"Укрпошта" підбила підсумки 44 національного міжнародного молодіжного конкурсу

З 01 жовтня 2014 року по 31 січня 2014 року Українське державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" проводило 44 національний міжнародний молодіжний конкурс епістолярного жанру "Напиши листа і розкажи про світ,в якому тобі хотілося б вирости". Метою конкурсу було сприяння розвитку в молоді навичок до творчості, уміння писати листи, влучно й дохідливо висловлювати свої думки, привернення уваги молоді до важливості поштової служби в суспільстві.

За підсумками конкурсу по Донецькому регіону визначено 3 переможця:

1 місто Нагорний Федір м. Краматорськ;

2 місто Толмачова Христина м. Красний Лиман;

3 місто Курачицька Анастасія м. Маріуполь

я

ким були вручені грамоти та грошові премії.
Також, звання переможця конкурсу на національному рівні присудили Федору Нагорному (12 р.) з м. Краматорськ Донецької області.
Переможець отримав грошову премію згідно наказу УДППЗ "Укрпошта" від 15.05.2015 р. № 315, а його роботу була відправлена на адресу Міжнародного бюро Всесвітнього поштового союзу для участі в заключному етапі Міжнародного конкурсу.

Федір Нагорний завоював почесну відзнаку в конкурсі епістолярного жанру для молоді Всесвітнього поштового союзу 2015. Міжнародне жюрі похвалило лист Федора за його думки про майбутнє світу, де б він хотів рости. Щоб відзначити успіх Федора, ВПС надішле йому подарунки та спеціальне свідоцтво.

Бішар Хуссейн зауважив: " Я дуже радий, що мистецтво написання листів живе та розвивається. Я особливо зворушений, що це мистецтво практикується молоддю світу на такому високому рівні. Я хотів би подякувати вам за ваші зусилля в організації цього заходу в своїй країні і сподіваюся на участь України в конкурсі епістолярного жанру для молоді ВПС 2016."

Тож хотілося б закликати усіх брати участь у подібних конкурсах, що проводить УДППЗ "Укрпошта"!


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии