Прокуратура розпочала карну справу проти директора слов’янської «Води | ZI.ua
Акция закончилась

Прокуратура розпочала карну справу проти директора слов’янської «Води Донбасу»

30 сентября 2015, 18:00 | Криминал 3546
Поделиться:
Прокуратура розпочала карну справу проти  директора слов’янської «Води Донбасу»

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем) стосовно директора Слов’янського районного управління комунального підприємства «Компанія «Вода Донбасу».

Встановлено, що у листопаді 2014 року директор комунального підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, уклав договір підряду про демонтаж водоводу протяжністю майже 4000 метрів. Після демонтажу посадовець збирався передати його у розпорядження посадових осіб іншої організації під виглядом відповідального зберігання для подальшої його реалізації.

Після укладення вищезазначеного договору підрядна організація розпочала роботи на водоводі, в результаті яких було демонтовано близько 2000 метрів труб на загальну суму майже 600 тис грн., частину з яких було вивезено на територію м. Макіївка Донецької області, яка наразі є тимчасово непідконтрольною Україні територією.

Таким чином, дії посадовця спричинили тяжкі наслідки державним інтересам на суму майже 600 тис грн.

На даний час директору Слов’янського районного управління комунального підприємства «Компанія «Вода Донбасу» повідомлено про підозру у скоєні вказаного злочину.

Досудове розслідування триває. Посадовцю загрожує до 6 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Донецької області


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии