У Красноармійському районі затримана велика партія підакцизного товару | ZI.ua
Акция закончилась

У Красноармійському районі затримана велика партія підакцизного товару без відповідної документації

30 октября 2015, 12:30 | Криминал 3564
Поделиться:
У Красноармійському районі затримана велика партія підакцизного товару без відповідної документації

Під час несення служби на мобільному блокпосту в Красноармійському районі правоохоронці затримали чоловіка, який перевозив на своєму автомобілі 20 ящиків і 5 десятилітрових пакетів горілки, а також близько 350 пачок сигарет без відповідних документів.

Співробітниками міліції для перевірки було зупинено мікроавтобус, за кермом якого перебував 41-річний житель села Звєрєво Красноармійського району.

Під час перевірки було встановлено, що автомобіль завантажений алкогольною та тютюновою продукцією, яка не має марок акцизного збору. Відповідних документів на вантаж у водія також не виявилося.

Чоловік пояснив, що вказану продукцію він придбав за низькою ціною у незнайомої людини в с. Леніно з метою подальшого збуту.

Усього в автомобілі знаходилося близько 20 ящиків і 5 десятилітрових пакетів горілки, а також близько 350 пачок сигарет.

Весь зазначений вантаж був вилучений.

За вазаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

За скоєння подібного правопорушення законом передбачено покарання у вигляді штрафу або обмеження волі на строк до 3 років.

Прес-служба Красноармійського МВ ГУМВС України в Донецькій області — mvs.gov.ua


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии