Водія, який скоїв наїзд на пішохода та втік, затримано у Краматорську | ZI.ua
Акция закончилась

Водія, який скоїв наїзд на пішохода та втік, затримано у Краматорську

19 октября 2015, 18:00 | Криминал 3366
Поделиться:
Водія, який скоїв наїзд на пішохода та втік, затримано у Краматорську

В результаті дорожньо-транспортної пригоди була тяжко травмована жінка, яка від отриманих травм померла у лікарні. Водія затримано через півгодини після пригоди, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

17 жовтня 2015 року близько 00:10 в м. Краматорську, на парковці біля одного з торгівельних центрів водій автомобіля «MERCEDES – BENZ 313 CDI», здійснюючи рух заднім ходом, скоїв наїзд на жінку, яка знаходилася позаду автомобіля. Водій автомобіля з місця пригоди зник. Від отриманих травм жінка померла у лікарні, до якої її було доставлено. Наразі особа постраждалої встановлюється.

О 00:40, в ході відпрацювання орієнтування співрробітники ДАІ з обслуговування м. Краматорська та Дружківки спільно з працівниками карного розшуку Краматорського міськвідділу міліції затримали водія по «гарячих слідах». Ним виявився 34-річний місцевий мешканець.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 «Порушення Правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які управляють транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років або без такого.

Управління ДАІ ГУМВС України в Донецькій області — mvs.gov.ua


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии