У КРАМАТОРСЬКУ ЗАТРИМАНИЙ СЕРІЙНИЙ КАБЕЛЬНИЙ ВИКРАДАЧ | ZI.ua
Акция закончилась

У КРАМАТОРСЬКУ ЗАТРИМАНИЙ СЕРІЙНИЙ КАБЕЛЬНИЙ ВИКРАДАЧ

3 сентября 2015, 16:29 | Криминал 4026
Поделиться:
У КРАМАТОРСЬКУ ЗАТРИМАНИЙ СЕРІЙНИЙ КАБЕЛЬНИЙ ВИКРАДАЧ

33-річний краматорчанин спеціалізувався на крадіжках інтернет-кабелю в центральній частині міста. Міліціонерами задокументовано 10 подібних епізодів. Підозрюваному загрожує до 5 років позбавлення волі.

Правоохоронці встановили, що викрадач діяв протягом 3 тижнів. Чоловік ішов «на справу» рано вранці, піднімався на технічний поверх у багатоквартирних будинках і вирізав інтернет-кабель довжиною від 50 до 360 м. Загальний збиток склав більше 4 тисяч гривень. Зловмисник здавав добуту з проводів мідь в пункти прийому металу, виручаючи при цьому невеликі суми грошей.

Затримати підозрюваного вдалося за допомогою співробітників технічної служби провайдера, абоненти якого зверталися зі скаргами на відсутність інтернет-зв'язку. Після чергової крадіжки ними був встановлений так званий сигнальний кабель. Коли він спрацював (зловмисник його зрізав), на місце оперативно прибули правоохоронці та представники компанії. Викрадач був затриманий «на гарячому». Раніше фігурант вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічне правопорушення.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 15, ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Замах на вчинення крадіжки». Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Прес-служба Краматорського МВ ГУМВС України
в Донецькій області


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии