У Костянтинівці затриманий вуличний грабіжник | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці затриманий вуличний грабіжник

7 сентября 2015, 12:00 | Криминал 3576
Поделиться:
У Костянтинівці затриманий вуличний грабіжник

Правоохоронці вилучили золоті вироби, які зловмисник викрав у випадкового перехожого, після проведення слідчих дій вони будуть повернуті власнику.

Місцевий житель 1992 року народження, який тиждень як звільнився з місць позбавлення волі за вчинення розбійного нападу, знаходився на вулиці біля магазину. У цей час він примітив у чоловіка, що проходив повз, золотий ланцюжок з хрестиком. Зловмисник підбіг до перехожого, завдав кілька ударів по голові і зірвав прикрасу. Потерпілий не встиг відреагувати, як нападник вже зник у дворі багатоповерхівок.

Працівникам карного розшуку Костянтинівського міськвідділу міліції знадобилося 3 години, щоб встановити і затримати підозрюваного.

За словами начальника Костянтинівського МВ Володимира Гончарова, фігурант, раніше судимий за розбійний напад і крадіжки, буквально тиждень тому звільнився з місць позбавлення волі. Затриманий заперечував свою провину, проте зібрані докази вказують його на причетність до вчинення цього кримінального правопорушення. Відносно нього вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Прес-служба Костянтинівського МВ ГУМВС України в Донецькій області



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии