Ліцеїсти у Костянтинівці відвідали з екскурсією правоохоронців | ZI.ua
Акция закончилась

Ліцеїсти у Костянтинівці відвідали з екскурсією правоохоронців

22 октября 2015, 13:00 3075
Поделиться:
Ліцеїсти у Костянтинівці відвідали з екскурсією правоохоронців


Співробітники Костянтинівської міліції організували екскурсію по райвідділу для першокурсників професійного будівельного ліцею, сподіваючись, що у майбутньому хлопці оберуть справжню чоловічу професію.

Ознайомча зустріч почалася з відвідин нещодавно створеного музею міліції. Ліцеїсти в першу чергу поклали квіти до меморіалу, присвяченого працівникам міліції, загиблим при виконанні службових обов'язків, вшанувавши їх пам'ять хвилиною мовчання. Голова організації ветеранів ОВС Костянтинівки Микола Харенко ознайомив молодь з експонатами музею, присвяченими історії створення правоохоронних органів міста.

Співробітники міліції продемонстрували учням спеціальні транспортні засоби та екіпіровку, яку в даний час з урахуванням проведення АТО використовують міліцейські підрозділи при виконанні службових обов'язків. Правоохоронці дали можливість молодим хлопцям відчути себе в ролі співробітників міліції: приміряти форму і потримати в руках зброю і спецзасоби, а також здійснити збірку-розбіркунавчальної зброї.


Прес-служба Костянтинівського МВ ГУМВС України в Донецькій області
mvs.gov.ua

Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии