Інтернет-злодії у Дзержинську позбавили жінку півтори тисячі гривень | ZI.ua
Акция закончилась

Інтернет-злодії у Дзержинську позбавили жінку півтори тисячі гривень

22 октября 2015, 16:00 | Криминал 5118
Поделиться:
Інтернет-злодії у Дзержинську позбавили жінку півтори тисячі гривень

27-річна мешканка Дзержинська замовила товар в одному зінтернет-магазинів та розрахувалася через електронну систему. Під час здійснення операції жінка ввела до електронної системи номер своєї банківської карти, а за кілька днів з її рахунку зловмисниками було знято грошові кошти.

20 жовтня до чергової частини Дзержинського міського відділу міліції звернулася 27-річна жінка із заявою про те, що невідомі особи заволоділи її грошима на суму близько 1500 гривень.

Після всіх з’ясувань у банку виявилося, що за кілька днів до того молода матуся здійснила купівлю в інтернет-магазині та розрахувалась за придбаний товар шляхом безготівкового розрахунку за допомогою одного з електроннихінтернет-гаманців. Товар вона отримала, але він обійшовся потерпілій удвічі дорожче. Через кілька днів після здійснення операції з перерахування коштів на мобільний телефон жінки стали надходити повідомлення про зняття грошей з її банківської картки. Після декількох повідомлень про зняття грошей її картка була заблокована банком.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 3 років.

Ще раз звертаємо увагу громадян: Якщо ви купуєте в інтернет-магазині, бажано замовляти товар післяплатою. Проявляйте підвищену пильність у разі, якщо пропозиція робиться занадто нав'язливо, ретельно перевіряйте інформацію, й за найменшої підозри у шахрайстві припиняйте контакти зі зловмисниками та відразу ж звертайтеся до міліції за телефоном 102.

Дзержинський МВ ГУМВС України в Донецькій області


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии