Спартакіада серед людей з обмеженими фізичними можливостями | ZI.ua
Акция закончилась

Спартакіада серед людей з обмеженими фізичними можливостями

14 сентября 2015, 17:30 | Спорт 3789
Поделиться:
Спартакіада серед людей з обмеженими фізичними можливостями

Згідно календаря спортивно-масових заходів м.Добропілля,  щорічно, на початку вересня в м.Білицьке проводиться Спартакіада серед людей з обмеженими фізичними можливостями.  Метою змагань є повернення людей, які з різноманітних причин втратили певні фізичні можливості, до повноцінного життя, їхня фізична реабілітація і психологічна адаптація, а також популяризація видів спорту, як здорового способу життя і гармонійного розвитку людини.

До участі в заході запрошуються  всі бажаючі, хто не зважаючи на інвалідність, не втратив захоплення спортом .

         На  змаганнях, які відбувалися 11  вересня у місцевому парку Білицького, були присутні представники міської влади: перший заступник Добропільського міського голови І.І. Курдя,  заступник Білицького міського голови Г.М.Романенко, начальник відділу з ФК і спорту Добропільської міської ради Л.І.Грибаускас; голова Донецької обласної організації інвалідів Н.С.Паламарчук, директор ЦФЗН «Спорт для всіх» Т.М.Стащенко. Під час урочистого відкриття І.І.Курдя , враховуючи особливе ставлення до людей соціально-незахищених категорій, вручив інвалідну коляску від Міжнародного Червоного Хреста активному спортсмену, переселенцю з м.Горлівки Артему Добриднєву.  Також  всі запрошені команди отримали духмяні, пишні та смачні караваї від організаторів свята.

         У спартакіаді брали участь збірні команди : Білицького-Добропілля, Краматорська, Красноармійська, Красноармійського району, Селидова, Слов’янська.  Програма заходу складалася з наступних видів: настільний теніс, фігурне маневрування, дартс, гонки 60 м, 100 м, доміно, нарди, шашки.

          У напруженій боротьбі перемогу отримала збірна команда Білицьке-Добропілля.

         Для організації та проведення змагань були використані кошти місцевого бюджету, передбачені на розвиток фізичної культури і спорту.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии