Групу розкрадачів залізничного майна за три години затримали слов'янські | ZI.ua
Акция закончилась

Групу розкрадачів залізничного майна за три години затримали слов'янські правоохоронці

7 октября 2015, 18:32 | Криминал 3819
Поделиться:
Групу розкрадачів залізничного майна за три години затримали слов'янські правоохоронці

Співробітники лінійного відділу Слов'янського міськвідділу міліції затримали трьох зловмисників, які на станції БандишевоСлов'янського району на тяговій підстанції викрали 30 метрів мідного кабелю.

У Слов'янський міський відділ міліції звернувся диспетчер Дистанції енергозбереження на станції Бандишево й повідомив, що невідомі з підстанції викрали мідний трос довжиною понад 30 метрів.

Протягом трьох годин правоохоронці встановили причетність до скоєння крадіжки трьох місцевих жителів, двоє з яких вже притягувалися до кримінальної відповідальності. Найстаршому з них 34 роки, а наймолодшому – 29.

Також встановлено, що третій спільник 1982 року народження раніше працював на даному підприємстві й знав усі тонкощі і технологію роботи підстанції. Він знав, в який момент і де можна вирізати провід, щоб сигнал тривоги не надійшов на пульт диспетчера. За допомогою пасатижів зловмисники вирізали більше 30 метрів мідного кабелю, який планували реалізувати на пункті прийому металобрухту.

Речові докази вилучено, сума матеріального збитку встановлюється.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.

Прес-служба Слов'янського МВ ГУМВС України в Донецькій області


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии