Слов'янські міліціонери затримали матір покинутого немовляти | ZI.ua
Акция закончилась

Слов'янські міліціонери затримали матір покинутого немовляти

30 октября 2015, 08:30 | Криминал 3258
Поделиться:
Слов'янські міліціонери затримали матір покинутого немовляти

Нею виявилася 41-річна мешканка Слов'янського району без певного місця проживання. Жінці загрожує покарання аж до позбавлення волі на строк до 2 років.

Нагадаємо, новонароджену дівчинку знайшов серед сміття і приніс до чергової кімнати лінійного відділення міліції на станції Слов'янськ місцевий житель. Дитина була госпіталізована. На сьогодні дівчинка перебуває в лікарні, її життю нічого не загрожує.

Правоохоронці з'ясували, що в місті серед осіб, що зловживають спиртним, є жінка, яка до недавнього часу була вагітною, але на теперішній час новонародженої дитини при ній немає.

Жінка була затримана співробітниками міліції у покинутому будинку.

Зі слів горе-матері, вона свідомо позбулася дитини. Більше восьми років тому жінка пішла з дому, залишивши свою дочку і чоловіка. З тих пір живе де прийдеться: на вокзалах, у покинутих будинках і просто на вулиці. Тому у неї немає ні умов, ні можливості ростити дитину.

А тим часом у Донецьке обласне управління міліції прийшла посилка з набором предметів першої необхідності для дітей від небайдужої мешканки Києва. Прочитавши в інтернеті про покинуту в Слов'янську дитинку, жінка вирішила надати малятку посильну допомогу. Посилку правоохоронці відправили до лікувального закладу Слов'янська, де у теперішній час проходить реабілітацію знайдене малятко.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 135 «Залишення в небезпеці» Кримінального кодексу України. Подібне діяння карається обмеженням волі на строк до 2 років або позбавленням волі на той самий строк.

Прес-служба Слов'янського МВ ГУМВС України в Донецькій області — mvs.gov.ua



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии