В Мирноградском горсовете помогают онкобольным, ликвидаторам аварии на ЧАЭС и прочим | ZI.ua
Акция закончилась

Сколько жителей Мирнограда получили материальную помощь от горсовета в феврале

4 марта 2020, 10:05 | Официально | Мирноград 1911
Поделиться:
Сколько жителей  Мирнограда получили  материальную помощь от горсовета в феврале

В течение второго месяца нынешнего года в комиссию по оказанию материальной помощи при органе местного самоуправления обратились 46 граждан. Она им была предоставлена за счет средств местного бюджета на общую сумму 146 тысяч гривень. 

Об этом на своей странице в Фейсбук проинформировал Мирноградский городской голова Александр Брыкалов: «Відповідно до рішення Мирноградського міського голови щомісяця у виконавчому комітеті Мирноградської міської ради проводиться засідання комісії з надання матеріальної допомоги виконавчого комітету Мирноградської міської ради. На комісію звертаються громадяни нашого міста, які опинилися в скрутних життєвих обставинах.

У лютому 2020 року на комісію з матеріальної допомоги звернулося 46 громадян, яким надана матеріальна допомога за рахунок коштів місцевого бюджету 146000,00 гривень. З числа цих громадян є онкохворі громадяни, які звернулися за допомогою на операцію. На комісію також звернулися особи з інвалідністю та інваліди з дитинства, які перебували на стаціонарному лікуванні в міській лікарні, та потребують подальшої реабілітації.

Звернулися громадяни похилого віку, які отримують мінімальну пенсію, але за станом здоров’я потребують придбання дорогих ліків (за призначенням лікаря) та пройшли довготривалий курс лікування. Надана допомога громадянину, який звільнився з місць позбавлення волі та втратив соціальні зв’язки; дитині сироті, яка потрапила в скрутне становище, особам, яким встановлюється група інвалідності. Надана матеріальна допомога на подолання наслідків пожежі.

Зазначу, що питання надання матеріальної допомоги розглядається на підставі звернень громадян, громадських організацій. Підставою для призначення матеріальної допомоги є скрутна життєва ситуація, у якій опинився громадянин м. Мирнограда Донецької області.

Матеріальна допомога надається громадянам м. Мирноград у екстрених випадках: операція, хвороба, пожежа, похорони.
Основними напрямками надання матеріальної допомоги є: подолання наслідків пожежі, в результаті яких повністю або частково знищено житлові приміщення громадян, що підтверджується відповідними документами; придбання дорогих ліків, за призначенням лікаря; проведення операцій, за висновком лікаря. Матеріальна допомога надається тяжкохворим та онкохворим громадянам, які постраждали в наслідок аварії на ЧАЕС».

Ранее мы сообщали о совместной работе спасателей и полицейских в Мирнограде.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии