Селидівськими правоохоронцями затримані шахтарі, які побили до смерті свого | ZI.ua
Акция закончилась

Селидівськими правоохоронцями затримані шахтарі, які побили до смерті свого майстра

7 сентября 2015, 09:30 | Криминал 3456
Поделиться:
Селидівськими правоохоронцями затримані шахтарі, які побили до смерті свого майстра

Зловмисники напали на потерпілого у п'ятницю ввечері на одній з вулиць м. Гірник. Причиною жорстокої розправи став конфлікт на роботі. Наступного дня один з фігурантів був затриманий, вже за кілька годин оперативники доставили до міськвідділу і двох його подільників.

Як повідомив начальник Селидівського МВ Олексій Борковець, повідомлення про жорстоке побиття надійшло в міліцію від мешканки Гірника. Жінка набрала 102, побачивши у вікно, як троє невідомих б'ють чоловіка. На місце прибула слідчо - оперативна група міськвідділу міліції й машина «швидкої допомоги». Нальотчики встигли втекти. 55-річний потерпілий від отриманих травм помер по дорозі в лікарню.

Свідок змогла запам'ятати одного з підозрюваних. Співробітники міліції направили орієнтування всім нарядам в місті. Вже вранці оперативники затримали підозрюваного. Чоловік прийшов на роботу в одязі з явними слідами крові. Через кілька годин у селищі Курахівка співробітники міліції затримали ще двох підозрюваних.

Зловмисники зізналися у причетності до побиття 55-річного колеги. Встановлено, що близько 23:00 4 вересня двоє шахтарів їхали на автобусі з Українська до Гірника, обидва перебували у нетверезому стані. Один з чоловіків, 44-річний житель м. Гірник, побачив в салоні гірничого майстра своєї ділянки, з яким знаходився в конфліктних відносинах. Зловмисник попросив свого попутника допомогти «розібратися» з начальником, по дорозі до них приєднався ще один чоловік. Утрьох зловмисники напали на майстра і завдали йому несумісні з життям травми.

На даний момент всі троє затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, що спричинило смерть потерпілого», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Прес-служба Селидівського МВ ГУМВС України в Донецькій області


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии