Уряд Німеччини подарував Донеччині один з 12 автомобілів швидкої медичної | ZI.ua
Акция закончилась

Уряд Німеччини подарував Донеччині один з 12 автомобілів швидкої медичної допомоги

7 октября 2015, 09:07 3582
Поделиться:
 Уряд Німеччини подарував Донеччині один з 12 автомобілів швидкої медичної допомоги

2 жовтня, на території 25 Державної пожежно-рятувальної частини відбулася церемонія передачі 12 автомобілів швидкої допомоги для ДСНС України, наданих Урядом Німеччини за сприяння Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Участь у заході взяли Віце-прем’єр-міністр України - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, Державний секретар Федерального Міністерства економічного співробітництва і розвитку Доктор Фрідріх Кітчельт, Голова ДСНС України Микола Чечоткін, заступник Міністра внутрішніх справ України з питань європейської інтеграції Тігран Авакян, заступник Голови КМДА Петро Пантелеєв та представники GIZ.

Під час церемонії передачі Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко зазначив: “Наразі Уряд Німеччини надає Україні експертну, консультаційну та технічну підтримку і тим самим допомагає нам проводити  реформи в державі. Тому я дякую німецьким партнерам за плідну співпрацю, яка наразі є дійсно важливою для України”.

Віце-прем’єр-міністр України також подякував рятувальникам ДСНС за їхню самовідданість, професійність, патріотизм та бажання завжди прийти на допомогу людям.

“Підтримка Уряду Німеччини є надзвичайно важливою як для нашої Служби, так і для України. І я щиро дякую Уряду Німеччини, пану Кітчельту, Німецькому товариству міжнародного співробітництва за продуктивну співпрацю та прагнення підтримати як Україну, так і ДСНС у нелегкий для нашої держави час”,- сказав Голова ДСНС України Микола Чечоткін.

Рятувальники ГУ ДСНС України у Донецькій області щиро вдячні керівництву ДСНС України та Уряду Німеччини за надану допомогу. Як зазначив начальник ГУ ДСНС України у Донецькій області Микола Ільченко, автомобіль швидкої медичної допомоги є надзвичайно важливим та необхідним для нашого регіону, оскільки наші підрозділи наразі працюють в надскладних умовах. Даний автомобіль та додаткове обладнання є запорукою успішного виконання поставлених перед нами завдань.

ГУ ДСНС України у Донецькій області


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии