Лікарня у Костянтинівці отримала потужний генератор з Німеччини | ZI.ua
Акция закончилась

Пряма допомога Костянтинівці надійшла з Німеччини

24 июля 2022, 19:02 | Мир и человек, Милосердие | Константиновка 7479
Поделиться:
Пряма допомога Костянтинівці надійшла з Німеччини

Одна з лікарень міста Костянтинівки отримала високопотужний генератор — агрегат, спроможний виробляти струм та нагрівати воду. Це забезпечить безперебійну роботу соціально важливої установи у непростий час.

Агрегат залучила до міста давно відома добрими справами в нашій області громадська організація «Світлячки благо» та вже передала на баланс лікарні. Окрім цього, привезла електронні ліжка, матраци, простирадла, халати та рукавички.

Це все отримано з Німеччини, від Об`єднання українців у Каселі та околицях, а також Мальтійської служби допомоги!



Окрім великого генератору та всього вищеназваного, у гуманітарному вантажі з Німеччини є також одяг, продукти харчування, інвалідні візки (будуть розповсюджені за списками, які надасть «Світлячкам» управління соціального захисту), корм для тварин (буде переданий громадській організації, яка не перший рік опікується питаннями захисту тварин).



Загалом вся гуманітарна допомога розповсюджуватиметься у Костянтинівці, Краматорську та Білозерському. Коли можна буде реєструватися для отримання підтримки, то на офіційних сторінках організації з’явиться форма.

Керівник ГО «Світлячки благо» Сірануш Арутюнян-Бозоян каже:

— Ми дуже вдячні Об`єднанню українців у Каселі та околицях, а також Мальтійській службі допомоги! Безцінна підтримка, яка доїхала з Каселя безпосередньо до Костянтинівки — а це майже 2400 кілометрів — доводить ще раз, що ми не самі! Про нас пам’ятають, нас підтримують, про нас турбуються. А завдання нашої та подібних організацій з невеликих міст — постійно говорити про свої провінції, які насправді не на слуху. Щоб про нас пам’ятали і далі. Бо подібна підтримка потрібна не тільки під час повномасштабної війни. Але й також після неї, коли нашій країні будуть потрібні ресурси для того, щоб знову ставати на ноги.



Окремо додамо, що багато хто з українців за цю повномасштабну війну робить посильний внесок, щоб знов запанував мир на нашій землі. Як бачимо, робить свій внесок також організація «Світлячки благо». Волонтери, які за власною ініціативою працюють, не маючи за це жодної винагороди, окрім морального задоволення.

Всю повномасштабну війну вони залучають у Костянтинівку та інші міста України життєво важливі ліки, продукти харчування, електроплити, предмети гігієни. За можливості підтримують ЗСУ (плитоносками, тепловізорами, одягом).

На першій фотографії — поряд з представником команди Світлячків Надією — Яремчук Анастасія, медичний директор з надання стаціонарної допомоги КНП «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування Костянтинівської міської ради» на фоні того самого високопотужного генератору.

На другій — Ольга Хоменко, представник Костянтинівської міської військової адміністрації. Саме вони приймали всю привезену допомогу на баланс міста. Вдячні їм також за сумлінну роботу на місцях, незважаючи на непрості умови.



А ще додамо.

Дорогі читачі, бачили б ви, у яких умовах розвантажували костянтинівці цю допомогу! Над ними літаки, у місті майже щодня «приліти» ворожих російських ракет...

А вони працюють. І все буде добре. Бо з такою жагою до життя не може бути погано.

Працюємо.
Віримо.
Чекаємо на мир.

Ольга Журавльова,
журналістка та мешканка Костянтинівки


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии