Правоохоронці Слов'янська затримали викрадача деталей залізничних ваго | ZI.ua
Акция закончилась

Правоохоронці Слов'янська затримали викрадача деталей залізничних вагонів

11 сентября 2015, 16:30 | Криминал 4173
Поделиться:
Правоохоронці Слов'янська затримали викрадача деталей залізничних вагонів

Співробітники карного розшуку затримали зловмисника, який розукомплектував гальмівну систему і викрав 6 гальмівних важелів вагонів на станції Слов'янськ. Раніше не судимому 20-річному місцевому жителю загрожує до 3 років позбавлення волі.

У Слов'янський міський відділ міліції звернулося керівництво залізничної станції з повідомленням, що при огляді вантажних вагонів у парку відстою була виявлена пропажа шести деталей гальмівної системи поїзда.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів оперативники встановили причетність до скоєння крадіжки 20-річного місцевого жителя. Хлопець заробляє на життя випадковими заробітками, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, але неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

Як зізнався правопорушник, він давно помітив вагони, що стояли на станції Слов'янськ. Дочекавшись, коли стемніє, а на території не буде свідків, з допомогою ріжкового ключа демонтував деталі вагонів. Викрадене збирався реалізувати на пункті прийому металобрухту.

Речові докази вилучено, сума матеріального збитку встановлюється.

Слідчим відділом за вказаним фактом проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.

Прес-служба Слов'янського МВ ГУМВС України в Донецькій області


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии