Просунутим наркодилерам у Слов'янську більше не працювати | ZI.ua
Акция закончилась

Просунутим наркодилерам у Слов'янську більше не працювати

30 сентября 2015, 08:29 | Криминал 4089
Поделиться:
Просунутим наркодилерам у Слов'янську більше не працювати

Як повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецькій області, Слов'янську затримані група наркодилерів, які розповсюджували метадону. Організаторами продажу особливо небезпечної речовини були мати і дочка, відповідно 53 та 28 років.. Зараз зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Жінки ретельно конспірувалися і особисто на контакт з наркоспоживачами не виходили. Збут здійснювався за допомогою підготовлених «схованок»: де знаходиться наркотичний засіб, «покупцеві» ставало відомо тільки після перерахування грошових коштів на банківську карту. Саме надходження грошей підтверджувалося «смс» - повідомленням на номери, що постійно змінювалися.

Правоохоронці вдалося встановили, що кур'єрами кримінальних бізнес-вумен були два місцеві жителі 64 та 70 років, які займалися приватним перевезенням пасажирів.

Провівши оперативну комбінацію, міліціонери не тільки затримали дилерів в момент розвезення наркотику у схованки, а й розкрили всі наркосхованки групи.

Фігурантам цієї кримінальної справи загрожує покарання за статтею «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

У цей час правоохоронці встановлюють канал надходження метадону до Слов'янська.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии