«Під одним дахом» Красноармійського міського центру зайнятості | ZI.ua
Акция закончилась

«Під одним дахом» Красноармійського міського центру зайнятості

10 сентября 2015, 11:30 4128
Поделиться:
«Під одним дахом» Красноармійського міського центру зайнятості

09 вересня 2015 року в Красноармійському міському центрі зайнятості вкотре пройшов інформаційно–консультаційний захід «Під одним дахом» для ВПО та інших незахищенних категорій громадян, що мешкають в місті Красноармійську та районі.

Захід «Під одним дахом» дає можливість вразливим категоріям громадян отримати відповіді на проблемні питання, яких немало у наш непростий час як у ВПО, так і у мешканців міста Красноармійська та району.

Сьогодні люди мали змогу отримати вичерпні консультації спеціалістів , а саме: представників Управління соціального захисту населення Красноармійська та району; Красноармійського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Управління пенсійного фонду України міста Красноармійська та району; відділу освіти Красноармійської міської ради та райдержадміністрації; Красноармійської районної організації інвалідів; Красноармійсько-Селидівського об’єднаного міського військового комісаріату та ін.

Представник Управління соціального захисту населення відповіла на всі поставлені запитання, а також розповіла, що на сьогоднішній день система оформлення субсидій значно спрощена, бланки заяв та декларацій, зразки та інструкції для їх заповнення розміщені в мережі Інтернет. Отримати додаткову інформацію з цього питання можна за телефоном 2-11-59.

Громадян цікавила інформація щодо умов та порядку оформлення житлової субсидії, адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам, умов призначення пенсій за віком, за пільговим стажем, по інвалідності. Також задавались питання стосовно гуманітарної допомоги для переселенців з зони АТО: де і як її можна отримати; як переселенцю відновити документи, втрачені в зоні АТО; які умови реєстрації в службі зайнятості тощо.Обговорювалася діяльність міжнародних організацій у Донецькій області, що співпрацюють з громадськими та волонтерськими організаціями.

Усі присутні отримали вичерпні консультації спеціалістів з хвилюючих питань.

Захід «Під одним дахом» стає традиційним та дуже корисним для громадян, а послуги що надаються є безкоштовними.

krasn-rada.gov.ua


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии