Одним з основних завдань під час проведення виборів є збереження здоров’я | ZI.ua
Акция закончилась

Одним з основних завдань під час проведення виборів є збереження здоров’я та життя людей

16 декабря 2016, 18:08 | Официально 3669
Поделиться:
Одним з основних завдань під час проведення виборів є збереження здоров’я та життя людей

18 грудня 2016 року на території Костянтинівського району будуть відбуватися вибори депутатів та відповідних сільського та міських голів Іллінівської об'єднаної територіальної громади у 2016 році на території Костянтинівського району.

На території району буде відкрито 17 виборчих дільниць.

Одним з основних завдань під час проведення виборів є збереження здоров’я та життя людей, недопущення виникнення надзвичайних ситуацій. Основними вимогами у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту на виборчих дільницях є наступні заходи:

- Всі особи, які беруть участь у проведенні виборчої кампанії, члени виборчої комісії, агітатори повинні бути навчені заходам пожежної безпеки і вміти користуватися первинними засобами пожежогасіння.

- Приміщення виборчої дільниці повинно мати не менше двох евакуаційних виходів, а двері відкриватися у напрямку виходу людей з будинку.

- Забороняється встановлення тимчасових печей і застосування електронагрівальних приладів, які збільшують допустиму навантаження на електромережу.

- Виборчі дільниці забезпечуються вогнегасниками по 2 в залі для голосування і по 1-в інших кімнатах які встановлюються на видних і доступних місцях.

- Внутрішні пожежні крани необхідно перевірити на пуск води і забезпечити рукавами і стволами.

- Категорично забороняється палити та використовувати відкритий вогонь у приміщеннях, задіяних у виборчій кампанії.

- У разі виникнення пожежі необхідно повідомити в пожежну охорону, вжити заходів щодо швидкої евакуації людей та виборчих бюлетенів з приміщення, після чого приступити до гасіння первинними засобами пожежогасіння до приїзду підрозділів ДСНС.


16-й Державний пожежно-рятувальний загін (м. Костянтинівка) Головного управління ДСНС України у Донецькій області


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии