Краматорський міський центр зайнятості провів індивідуальну профорієнтацію | ZI.ua
Акция закончилась

Краматорський міський центр зайнятості провів індивідуальну профорієнтацію зі школярами

16 октября 2015, 14:30 5490
Поделиться:
Краматорський міський центр зайнятості провів індивідуальну профорієнтацію зі школярами

Одним із напрямів діяльності служби зайнятості є проведення постійної профорієнтаційної роботи серед учнів загальноосвітніх шкіл. В сучасних умовах це важлива і необхідна справа, тому що далеко не кожна людина може зробити правильний вибір майбутньої професії. Учні радяться з батьками, друзями, покладаються на власний розсуд.

Під час проведення профорієнтаційних уроків на базі загальноосвітніх шкіл міста фахівці Краматорського міського центру зайнятості розповідають учням про можливість поглибленого профдіагностичного обстеження за допомогою АРМ “Профконсультант”. Це програмне забезпечення, яке розроблено на замовлення Державної служби зайнятості, містить в собі тести, що дозволяють опитуваному визначитися з професією, яка йому підходить. Тільки для цього необхідно особисто звернутися до центру зайнятості, і профконсультант проведе індивідуальне тестування бажаючих.

13 жовтня 2015 року за поглибленою профконсультацією до Краматорського міського центру зайнятості звернулося два учні 9Б класу загальноосвітньої школи №25 м. Краматорська. Два однолітка, але наскільки різні: один – гуманітарій, а у другого – логічне, математичне мислення.

Завдяки використанню АРМ “Профконсультант” хлопці отримали вичерпну інформацію. Тести, які пройшли школярі, тільки підтвердили їх якості, нахили та інтереси. А рекомендований фахівцями центру зайнятості перелік професій та спеціальностей за результатами тестування, дозволить їм зважено, разом з батьками, підійти до вибору майбутньої професії.

Є сподівання, що подібна індивідуальна профорієнтаційна робота, яку проводять фахівці Краматорського міського центру зайнятості, допоможе школярам визначитися серед безлічі професій та кожний майбутній випускник зробить вибір, яким в подальшому буде цілком задоволений.

Адміністрація міського центру зайнятості




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии