Красноармійські оперативники повернули додому юну втікачку | ZI.ua
Акция закончилась

Красноармійські оперативники повернули додому юну втікачку

28 октября 2015, 16:30 3510
Поделиться:
Красноармійські оперативники повернули додому юну втікачку

Співробітниками Красноармійського міськвідділу міліції протягом кількох годин було знайдено і повернено батькам 13-річну школярку, яка пішла ввечері погуляти з друзями та загуляла до ранку.

До чергової частини Красноармійського міськвідділу міліції у нічний час звернулася жінка з проханням допомогти знайти її неповнолітню дочку. Дівчинка пішла гуляти з друзями ще о 17.00 і до цього часу не повернулася. На зв'язок з батьками не виходила.

На пошуки дівчинки були задіяні співробітники підрозділу кримінальної міліції у справах дітей Красноармійського міськвідділу. Оперативники відпрацьовували різні версії відсутності підлітка. Міліціонери перевірили парки, кафе, опитували друзів та однокласників неповнолітньої. Проведені заходи дали результат - до ранку дівчинка була знайдена і доставлена ​​у міськвідділ міліції.

Неповнолітня пояснила правоохоронцям, що просто гуляла містом з друзями і не хотіла повертатися додому.
Міліціонери провели профілактичну бесіду з підлітком.

Відносно батьків складено протокол за ч.1 ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Встановлено, що стосовно школярки жодних протиправних дій не вчинено.

Прес-служба Красноармійського МВ ГУМВС України в Донецькій області


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии