Інформаційне повідомлення | ZI.ua
Акция закончилась

Інформаційне повідомлення

1 июля 2022, 14:47 | Официально 1305
Поделиться:
Інформаційне повідомлення

Інформаційне повідомлення

про намір встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються обласним комунальним підприємством «Донецьктеплокомуненерго»

Доводимо до вашого відома, що Обласне комунальне підприємство «Донецьктеплокомуненерго» (далі – ОКП «ДТКЕ») подало до Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної військової адміністрації заяву та пакет документів щодо розрахунку зміни тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії і постачання гарячої води.

На виконання Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. №130, повідомляємо вас, що повна інформація щодо загального розміру планованого тарифу, його структури; обґрунтування необхідності встановлення тарифу, тощо, розміщена на офіційному сайті ОКП «ДТКЕ» (http://www.kpdtke.com.ua) .

Письмові зауваження та пропозиції ви можете надіслати до 12 липня 2022 року на адресу ОКП «ДТКЕ» (84307, м. Краматорськ, пров. Земляний, 2), електронну адресу: [email protected] або безпосередньо до Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної військової адміністрації (84300, м. Краматорськ, вул. Олекси Тихого, 6).

 

 


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии