Фонд Бориса Колеснікова продовжує свою гуманітарну місію | ZI.ua
Акция закончилась

Гуманітарну допомогу продовжує надавати Фонд Бориса Колеснікова

21 июня 2022, 12:58 | Инициатива, Мир и человек, Милосердие 4137
Поделиться:
Гуманітарну допомогу продовжує надавати Фонд Бориса Колеснікова

Наразі кожен українець працює на своєму фронті та робить усе можливе задля наближення такого омріяного та довгоочікуваного «Ми перемогли»! Зокрема, Фонду Бориса Колеснікова в період з 6 по 20 червня вдалося:

- придбати автомобіль Ford Tranzit у зв’язку з потребою військової частини А7223 у медичному транспорті. Авто вже передане захисникам та захисницям, які боронять Україну. Наразі Фонд займається покупкою ще одного автомобіля швидкої допомоги, і він теж зовсім скоро буде відправлений до однієї з військових частин;

- завезти до Донецької області близько 60 000 кілограмів гуманітарної допомоги. Предмети гігієни, продукти харчування для малечі і дорослих отримали мами з дітками, люди з інвалідністю, малозабезпечені сім’ї, а також багатодітні родини;

- надати першу допомогу мешканцям міста Дружківка, які втратили свої домівки через прильоти російських снарядів;

- забезпечити медичні заклади міста Костянтинівка медичними виробами першої необхідності;

- роздати близько 2 500 продуктових наборів освітянам Костянтинівської громади;

- передати комунальникам Костянтинівки, що забезпечують життєдіяльність міста, 1 300 продуктових наборів;

- відправити близько 5 000 наборів м'ясо-ковбасної продукції «АПК-ІНВЕСТ» та 3 000 солодких наборів ТМ «КОНТІ» територіальним громадам та окремим батальйонам Сил ТРО.

Нагадаємо, Фонд Бориса Колеснікова допоміг евакуюватися з Донеччини 3 000 людей, а для тих, хто залишився в регіоні, благодійники завезли 430 000 кілограмів гуманітарної допомоги. Крім того, Фонд придбав будівельні матеріали вартістю 500 000 гривень для відновлення інфраструктури в Бахмуті та надав підтримку 1 100 вихованців дитячих будинків, яких було евакуйовано зі східних та південних областей до Закарпаття.











Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ