ФК «АВАНГАРД» зіграв із школярами ЗОШ №2 | ZI.ua
Акция закончилась

ФК «АВАНГАРД» зіграв із школярами ЗОШ №2

9 октября 2015, 09:56 3654
Поделиться:
ФК «АВАНГАРД» зіграв із школярами ЗОШ №2

У середу, 7 жовтня 2015 року, до Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 завітав футбольний клуб «Авангард».

На цей день було заплановано підбиття перших підсумків Малих Олімпійських ігор та вітання юних спортсменів – учнів школи. З цієї нагоди до школи був запрошений футбольний клуб «Авангард», який виступає у Першій лізі чемпіонату України з футболу і в якому тренером працює випускник нашої школи – Євген Смага. Зустріч із футболістами була не випадковою – напередодні команда школи з футболу виграла першість міста серед школярів і ми хотіли показати професійним футболістам, яка у них зростає зміна.

Зустріч пройшла у дружній атмосфері. Були і грамоти, і дипломи, і кубки, і подарунки. Учні школи для гостей показали невеликий концерт – вірші, пісні, танці – все про спорт. З відповіддю на привітання до школярів та працівників школи звернувся почесний президент краматорського «Авангарду» Олександр Сергійович Большаков, який привітав дітей, подарував футбольний м’яч із автографами футболістів і запросив присутніх на наступний «домашній» матч із футбольним клубом «Тернопіль», а запрошення підкріпив ще одним подарунком – сто білетів на цю гру.

Після зустрічі всі бажаючі мали змогу почути відповіді на свої запитання, сфотографуватися з футболістами та взяти автографи. Учні побажали команді лише перемог і великих досягнень.





Управління освіти


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии