ДІЛЬНИЧНІ МІЛІЦІОНЕРИ КРАМАТОРСЬКА ЗАТРИМАЛИ ГРАБІЖНИКА ЩЕ ДО ЗВЕРНЕННЯ | ZI.ua
Акция закончилась

ДІЛЬНИЧНІ МІЛІЦІОНЕРИ КРАМАТОРСЬКА ЗАТРИМАЛИ ГРАБІЖНИКА ЩЕ ДО ЗВЕРНЕННЯ ПОТЕРПІЛОЇ В МІЛІЦІЮ

6 сентября 2015, 16:30 | Криминал 4281
Поделиться:
ДІЛЬНИЧНІ МІЛІЦІОНЕРИ КРАМАТОРСЬКА ЗАТРИМАЛИ ГРАБІЖНИКА ЩЕ ДО ЗВЕРНЕННЯ ПОТЕРПІЛОЇ В МІЛІЦІЮ

Двоє дільничних інспекторів міліції Краматорського МВ безпомилково відреагували на підозрілого перехожого і затримали 34-річного жителя області відразу після вчинення грабежу.

Увагу працівників міліції, які знаходилися поряд з міською лікарнею № 1, привернув чоловік, який біг з ноутбуком. «Пильне око» дільничних відразу ідентифікувало його як ймовірного злочинця, а не людину, яка спізнюється на роботу. Порушник був зупинений і перевірений.

Кількома хвилинами пізніше до співробітників міліції підійшла власниця комп'ютера, яка повідомила, що застала невідомого чоловіка, що виходив з її кабінету. Помітивши відсутність гаджета, жінка відразу кинулася за ним навздогін. Самотужки потерпілій навряд чи вдалося б наздогнати грабіжника.

Згодом слідчо-оперативною групою міліції було вилучено речовий доказ - ноутбук. Дії затриманого порушника кваліфіковані за ч.2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

«Здавалося б, нічого героїчного в діях міліції немає, звичайна робота, визначена службовими обов'язками, однак приємно, коли працівник вміє з натовпу виділити саме ту особу, що становить інтерес, та здатен швидко приймати рішення», - зазначив начальник Краматорського МВ Віталій Максимів.

Прес-служба Краматорського МВ ГУМВС України в Донецькій області


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии