Мінкульт буде ініціювати продовження блокування російських сайтів | ZI.ua
Акция закончилась

Бородянський спростував інформацію про розблокування російських сайтів

11 февраля 2020, 11:41 | Официально 1350
Поделиться:
Бородянський спростував інформацію про розблокування російських сайтів

Міністерство культури, молоді та спорту України має намір ініціювати продовження заборони на російські соціальні мережі та медіа. Відповідну заяву в інтерв’ю виданню РБК-Україна зробив міністр Володимир Бородянський.

Зокрема, Бородянський спростував інформацію про можливе розблокування російських соцмереж і ЗМІ, оскільки навесні закінчуються терміни заборони.

«Я вважаю, що треба продовжувати заборону, тут навіть немає ніякої дискусії... Будемо ініціювати. Обов’язково», — додав глава відомства.

Нагадаємо, до перемоги на президентських виборах Володимир Зеленський порівняв заборону російських соцмереж з «парковками в Києві». Він також підкреслював, якщо українські користувачі обходять заборону, це означає, що альтернативних варіантів їм недостатньо.

Крім того, в серпні нинішній віце-прем’єр і міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявляв, що не рекомендував би знімати блокаду соціальних мереж. На його думку, там досить багато контенту, який негативно впливає на українців«.

Раніше спікер парламенту Дмитро Разумков заявив, що Рада знайде механізм для закріплення «формули Штайнмайера» в законодавстві до квітня.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии