Администрация Константиновской громады призывает оплачивать коммунальные | ZI.ua
Акция закончилась

Администрация Константиновской громады призывает оплачивать коммунальные счета

30 августа 2022, 14:06 | ЖКХ | Константиновка 2937
Поделиться:
Администрация Константиновской громады призывает оплачивать коммунальные счета

Константиновская городская военная администрация опубликовала на официальном сайте обращение к жителям громады с просьбой не накапливать долги за коммунальные услуги.

Публикуем оригинальный текст:

"Війна – економічно складний і затяжний період. На тлі воєнних дій українські родини зазнають фінансових труднощів. І, скажімо, якщо на їжу більшості наших громадян вистачає, то на оплату комунальних послуг – не завжди.

Однак, комунальні служби не припиняють роботу: навіть у перші дні війни вони не покинули місто напризволяще. Під загрозою власного життя виконуються ремонтні роботи на стратегічно важливих об’єктів інфраструктури.

Наразі оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства. При цьому, важливе значення має стан розрахунків за спожиті послуги та ненакопичення заборгованості перед підприємствами галузі споживачами, що отримують пільги на оплату житлово-комунальних послуг та житлові субсидії ( при наявності простроченої понад три місяці заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком, сума якої перевищує 680,00 грн. - для отримувачів житлової субсидії, 340,00 грн. - для отримувачів пільг, субсидія та пільги не призначаються).

Будемо вдячні нашим комунальним службам.

Сплачувати за комунальні послуги можливо за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та ін.)."


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ