ТОП-9 грантів для успіхів у вашій громадській діяльності | ZI.ua
Акция закончилась

ТОП-9 грантів для успіхів у вашій громадській діяльності

эколог, активист
15 октября 2016, 19:32

Інформуємо вас про актуальні можливості фінансування для проектної діяльності ваших громадських організацій та ініціатив, а також для започаткування власної справи, вдосконалення роботи навчальних закладів та державних установ. Якщо для успішної реалізації проекту вам бракує лише фінансування, шукайте свої можливості у добірці ГУРТа.

Демократія та права людини

Європейський Союз оголосив конкурс проектіву рамках діяльності Європейського інструменту з питань демократії та прав людини (EIDHR). Мета – підтримати захист та поширення цінностей прав людини та фундаментальних свобод у всьому світі. Пріоритетні напрямки: Права жінок; Боротьба проти тортур; права людини в бізнес середовищі; дискримінація національних меншин; Безкарність та правосуддя перехідного періоду. Середній розмір фінансування – 250 000 – 1 550 000 євро. Останній день подання – 14 жовтня 2016 року. Детальніше - тут.

Підтримка реформи децентралізації

Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» запрошує висококваліфіковані та досвідчені регіональні організації громадянського суспільства для співпраці в здійсненні програмного навчання, наставництва, консультаційної та технічної підтримки місцевих організації громадянського суспільства в семи областях України: Харківській, Дніпропетровській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській, Івано-Франківській та Тернопільській. Максимальний розмір фінансування – 60 000 доларів. Останній день подання - 19 жовтня 2016 року. Детальніше – тут.

Конкурс інноваційних та технологічних проектів у агросфері «AGRO CHALLENGE»

Акселератор Agro Challenge спільно з Аграрною конфедерацією України за підтримки Міністерства аграрної політики України оголошує другий раунд набору інноваційних проектів в агросфері для малого та середнього бізнесу. Грантовий фонд інноваційного розвитку аграрного сектору України, надає безповоротну фінансову допомогу молодим інноваційним проектам (стартапам) у таких пріоритетних напрямках як рослинництво, тваринництво, інноваційні розробки або комп’ютеризація в АПК, переробка с/г продукції, меліорація, садівництво, енергозберігаючі технології, с/г машинобудування, моделі сучасного села, виробництво комбікормів, добрив, с/г техніки, молочна промисловість, аналіз ґрунтів і посівів, електронна комерція та інші. Акселераційна програма для команд допомагає якісно опрацювати проекти та довести їх до прототипу та етапу презентації потенційним інвесторам. Останній день подання – 1 листопада 2016 року. Детальніше – тут.

Сталий розвиток міста

Конкурс «Лейпцизька премія інтегрованого міського розвитку»відзначає уже втілені проекти сталого розвитку міста з метою інтенсифікації інтегрованого урбаністичного розвитку в українських містах у майбутньому. Цілі конкурсу: Підтримка інтегрованого розвитку українських міст; Підтримка проектів та ініціатив в українських містах, які містять новаторський підхід до сталого розвитку українських міст; Популяризація найкращих прикладів інтегрованого міського розвитку в Україні. На конкурс можуть подаватися проекти, що були реалізовані протягом останніх чотирьох років. Середній розмір фінансування – 4-10 тисяч євро. Останній день подання  - 4 листопада 2016 року. Детальніше – тут.

Боротьба зі зміною клімату

Група Світового Банку запрошує студентів, підприємців, інноваторів, представників громадських організацій та вищих навчальних закладів до участі у Big Data Innovation Challenge. Мета премії - винагородити інноваційні проекти, які використовують роботу з великими даними для вирішення глобальної проблеми зміни клімату. Максимальний розмір фінансування – 10 тисяч доларів США. Останній день подання – 9 листопада 2016 року. Детальніше – тут.

Підтримка демократичних змін на місцевому рівні

ГО Центр «Жіночі перспективи» в партнерстві з ДОО ВО «КВУ», ГО «Територія успіху», БФ «Центр громадських ініціатив», РОГО КВУ, БО ФМГХ «Захист», ГО «МАРТ»  та за підтримки Європейського Союзуоголошують Другий Конкурс малих грантів в межах проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» для підтримки демократичних змін на місцевому рівні. Мета конкурсу – підтримати міжрегіональні спільні ініціативиорганізацій громадянського суспільства (громадських об єднань) та новостворених ініціативних груп з різних регіонів, зокрема тих, що знаходяться у сільських та віддалених місцевостях, з метою забезпечення їхньої активної участі у демократичних змінах в Україні. Географія конкурсу: Дніпропетровська область, Донецька та Луганська області , Закарпатська, Івано-Франківська та Чернівецька області, Львівська область , Рівненська  і Волинська області, Чернігівська область, Кіровоградська та Черкаська області, Херсонська область. Максимальний розмір фінансування – 90 000 – 130 000 грн. Останній день подання - 20 листопада 2016 року. Детальніше – тут.

Європейська співпраця у сфері культури

Європейська Комісія надає фінансову підтримку проектам, спрямованим на розвиток європейської співпраці. Пріоритетними напрямками співробітництва організацій-партнерів є: міжнаціональна мобільність, доступ та інклюзивність культури, розбудова спроможностей (використання цифрових технологій, нові бізнес моделі, освіта та тренінгова діяльність. Розмір фінансування – 200 000 - 2 000 000 євро. Останній день подання - 23 листопада 2016 року. Детальніше – тут.

Протидія корупції та сприяння прозорості та підзвітності уряду

Відділ з правоохоронних питань (INL) Посольства США в Україні у співпраці з Харківською обласною державною адміністрацією запрошує неприбуткові неурядові організації взяти участь у конкурсі грантових проектів на тему боротьби з корупцією, а також зміцнення механізмів, які сприяють прозорій діяльності та підзвітності місцевих органів виконавчої влади в Харківській області. Мета конкурсу - виявити інноваційні шляхи підтримки антикорупційних реформ в Харківській області. Розмір грантового фінансування не є фіксованим та може змінюватися, але бюджет проекту мусить бути виправданим, обґрунтованим, та відповідати конкретним заходам, зазначеним у проекті. Останній деннь подання – 1 грудня 2016 року. Детальніше – тут.

Громадська участь у здійсненні проєвропейських реформ

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій і Європейська правда оголошують постійний конкурс грантів для ГО: «Громадськість за проєвропейські зміни». Конкурс проводиться у рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується Європейським Союзом в рамках програми «Підтримка громадянського суспільства в Україні». Мета конкурсу: Посилення підтримки та тиску громадськості на здійснення проєвропейських реформ в Україні шляхом розширення участі та залучення широкого кола організацій громадянського суспільства з регіонів у обговорення тем, пов’язаних із ЄС, моніторинг та адвокацію впровадження Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Максимальний розмір гранту – 750 000 гривень (оптимальний бюджет проекту 300 000 – 500 000 гривень). Кінцевий термін подання для розгляду на першому засіданні Грантової комісії - 1 грудня 2016 року. Детальніше – тут.

Другие записи автора

Комментарии