Шановні колеги! | ZI.ua
Акция закончилась

Шановні колеги!

эколог, активист
7 июля 2017, 13:13

Щиро вітаємо вас з вашим професійним святом - Днем працівника природно-заповідної справи! Це свято всіх хто прагне зберегти природу і присвячує цій справі своє життя, свято небайдужих та дбайливих людей. Представниками вашої шанованої професії здійснено величезну роботу у сфері охорони природи - створено систему, що зберігає найцінніші та найчарівніші природні осередки Донеччини, які є невід’ємною частиною природно-заповідного фонду України! 


Ви забезпечуєте охорону заповідних природних комплексів та об’єктів, проводите рекреаційну діяльність та екскурсії в природних умовах, здійснюєте екологічну освітньо-виховну роботу серед місцевого населення, виховуючи у громадян почуття любові та дбайливе ставлення до рідної природи. 


Зараз вже однозначно можна сказати, що зусиллями працівників природно-заповідної справи вдалося в значній мірі зберегти від руйнування багато унікальних природних комплексів, сприяючи збереженню біологічного та ландшафтного розмаїття нашого краю! 


Звертаємось до вас із вдячністю за надію, яку ви даєте майбутньому. Бажаємо здоров’я, щастя та нових професійних успіхів на теренах створення, охорони та збереження природно-заповідного фонду Донецької області!

Другие записи автора

Комментарии