Кто хочет стать общественным экоинспектором!? | ZI.ua
Акция закончилась

Кто хочет стать общественным экоинспектором!?

эколог, активист
1 ноября 2016, 11:38

Згідно положення про громадських інспекторів з охорони довкілля, затвердженого наказом Міністерства екології та природних ресурсів України №88 від 27.02.2002 р., інформуємо щодо порядку призначення громадських інспекторів з охорони довкілля.

Згідно п.3.1. Громадськими інспекторами можуть бути громадяни України, що досягли 18 років, мають досвід природоохоронної роботи та пройшли співбесіду в органах Держекоінспекції.

П.3.2. Громадянин, який бажає бути громадським інспектором, подає до відповідного органу Держекоінспекції письмову заяву та подання організації, що його рекомендує, або письмове клопотання державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища.

П.3.3. Громадські інспектори призначаються Головним державним інспектором України з охорони навколишнього природного середовища та головними державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища відповідних територій після проходження

співбесіди відповідно з керівниками структурних підрозділів органу Держекоінспекції та виявлення претендентом знань з основ природоохоронного законодавства.
Результати співбесіди фіксуються у картці погодження на
виконання обов'язків громадського інспектора.

П.3.4. Громадські інспектори отримують посвідчення
встановленого Мінприроди зразка, що підтверджують їх повноваження (додаток).
Таким чином, всі небайдужі та свідомі громадяни, які мають бажання бути громадськими інспекторами з охорони довкілля та знання з основ природоохоронного законодавства, можуть подавати заяви до Держекоінспекції у Донецькій області за адресою: м. Краматорськ, проспект Миру, 8.

Другие записи автора