Як вибрати самокат для дитини? | ZI.ua
Акция закончилась

Як вибрати самокат для дитини?

19 июня 2023, 12:50

Як вибрати самокат для дитини?

Самокат — зручний транспорт для дітей всіх вікових груп. Він не тільки дає змогу швидко пересуватись парком або вулицями, а й гарантує цікаве проведення часу. А ще самокат для дітей — це своєрідний тренажер. Він допомагає розвинути певні м’язові групи, підвищити уважність та натренувати баланс.

Різновиди самокатів

Вибираючи транспортний засіб для своєї дитини, важливо перш за все зрозуміти, який саме самокат варто купити. На полицях магазинів можна знайти:

●     маленькі триколісні моделі — підійдуть для найменших поціновувачів активного відпочинку, оздоблені зручною платформою, випускаються в різноманітних яскравих кольорах;

●     міські самокати — представлені в різних варіантах, часто оздоблені складним механізмом і мають масивні колеса;

●     спортивні моделі — мають невеликі колеса, амортизація відсутня; підходять для екстремальної їзди та стрибків;

●     позашляховики — навпаки, мають гарні амортизаційні властивості; здатні колесити по бездоріжжю, оздоблені переднім гальмом;

●     електросамокати — такий транспортний засіб має двигун, що дає змогу розвивати суттєву швидкість та переміщатись на чималі відстані.

Більшість моделей, представлених в магазинах, підходять для дітей шкільного віку. І саме тут батьки стикаються з проблемою, на які якості звернути увагу, щоб транспортний засіб подобався дитині, був комфортним та безпечним.

На що звернути увагу при виборі?

Вибираючи самокат для дитини, обов’язково звертайте увагу на:

●     матеріал рами — краще, якщо вона буде виготовлена з металу;

●     тип гальм — задні є більш безпечними, ніж передні;

●     розмір коліс — маленькі пристосовані для рівних тротуарів, великі — для бездоріжжя;

●     матеріал коліс — якщо потрібна амортизація, варто вибирати гуму; якщо спроможність долати перешкоди — жорсткий поліуретан;

●     наявність механізму складання — забезпечує компактне зберігання та зручне перевезення в транспорті;

●     можливість регулювати висоту керма — дуже зручно, адже є можливість відрегулювати самокат під зріст дитини, що подовжить строки використання.

Різноманітні моделі якісних самокатів представлені на сторінках інтернет-магазину Avtokrisla.com. Перевірені бренди та приємні ціни потішать більшість покупців. Все, що потрібно для дитини, знайдеться на сайті.

Враховуйте всі рекомендації, вибирайте зручний та надійний транспортний засіб. І пам’ятайте. Безпека дитини понад усе. Тому не економте на якості й користуйтесь із задоволенням!

 

 

Другие записи автора