Як орендувати машину для подорожей? | ZI.ua
Акция закончилась

Як орендувати машину для подорожей?

24 ноября 2023, 09:11

Все популярніше стає тема самостійних подорожей машиною, адже можна обрати маршрут самостійно, зробити зупинку, де хочеш і коли хочеш. Таким чином можна і на житлі зекономити і додатковими стежками проїхати. Які моделі авто підходять для таких подорожей і що краще орендувати?

Позашляховики, мікроавтобуси та бюджетні легкові авто

Така машина для подорожей, як позашляховик, — гарно підійде для складної траси. Можна буде взяти намет, чи надувного човна і поїхати у гори, ліс чи сільську місцевість. При цьому подорож буде абсолютно комфортною. Luxservice.com.ua пропонує комфортні сучасні авто:

●       від 30$-40$ за добу — бюджетні варіанти;

●       від 65$ Toyota Highlander;

●       110$ Range Rover Vogue 2009;

●       250$ Mercedes-Benz G63AMG 250.

Комфортність подорожі надає великий салон, дуже містке багажне відділення, якісна підвіска, наявність сучасних електросистем. Розміри салону дозволяють організувати ночівлю прямо в машині.

Мікроавтобуси на 7 місць задовольнять потреби великої компанії. Просторий салон вмістить усіх членів групи, а просторе багажне відділення вмістить усі речі. На мікроавтобуси теж є комфортний вибір цін: від 55$ за добу до 130$. Різниця — комфортність самих авто.

Toyota Auris Hybrid — бюджетний варіант легкового авто (від 25$ за добу). Має об'єм двигуна 1.5 л і використовує 5 л пального на 100 км дороги. У цієї машини економічні витрати палива і гарна швидкість. Авто підходяще для подорожей по Україні.

Для подорожі за кордон до Європи чи Азії підійде Ford Fiesta від 25$ за добу. Автомобіль має міцний кузов зі сталі, антиблокувальну систему гальм і зручний салон. Це безпечна й міцна машина, яка сподобається як досвідченому водію, так і новачку.

Як оформити оренду авто

На сайті є контактна інформація: електронна пошта і телефон менеджерів. Треба надати інформацію про терміни оренди, свої контактні дані і місце, куди доставити машину.

Для цього треба мати вік не менше 22 років, водійський стаж — 2 роки. При оренді є обмеження добового пробігу — 300 км, далі розраховується увесь пробіг за весь термін оренди, перевищення якого треба оплачувати додатково. При отриманні штрафів за порушення правил дорожнього руху треба оплатити штраф компанії. Існує також обмеження по швидкості у місті — 60 км/год та на високошвидкісних магістралях — 130 км/год. Мінімальний термін оренди — 2 доби.

При собі треба мати такі документи:

●       паспорт;

●       ІНН;

●       водійські права;

●       для іноземців — національний паспорт або водійські права з ім'ям та прізвищем латиницею.

Машину треба повернути або помитою, або оплатити мийку. Її треба заправити або оплатити бензин. Видається машина з повним баком. Якщо пробіг був меншим — компанія верне гроші.

Отже, орендодавець Luxservice може запропонувати абсолютно різні варіанти авто для будь-яких подорожей, із різним рівнем комфорту і зручним діапазоном цін.

Другие записи автора