Як обрати суші сет для великої компанії | ZI.ua
Акция закончилась

Як обрати суші сет для великої компанії

30 июня 2023, 14:29

Як обрати суші сет для великої компанії

Коли ви збираєтеся запросити гостей та хочете пригостити їх смачним сетом суші, важливо знати декілька актуальних критеріїв вибору, які допоможуть. Отож, пропонуємо ознайомитися більш детально з кожним із цих критеріїв, а також – дізнатися, де можна скуштувати смачні суші в Дніпрі, Запоріжжі та Полтаві.

На що орієнтуватися при виборі сету

Коли ви запрошуєте гостей, важливо врахувати наступні аспекти:

  • Яку кількість людей ви збираєтеся запросити? Коли ви ділите вагу сету на кількість осіб, в результаті має вийти, як мінімум, вага традиційної порції суші на кожну людину. Це – вірний орієнтир, щоб їжі не було замало для вашої кількості гостей.
  • Якими є смакові вподобання запрошених людей? Іноді буває так, що половина чи навіть більшість запрошених дотримується вегетаріанської чи веганської дієти. А іноді така людина може бути всього одна. Від цього фактору залежить те, скільки вега ролів варто замовити. Можливо, слід надати перевагу традиційним ролам Філадельфія чи Каліфорнія, а вега роли добрати у кількості однієї чи двох порцій для окремих гостей. А, можливо, варто взяти кілька невеликих сетів саме з такими ролами, якщо гостей, які дотримуються згаданої дієти, буде декілька.
  • Якщо ви запросили чимало людей на свято, зробіть акцент на розмаїття варіантів страви. Це дасть нагоду спробувати більше смаків, отримавши незабутні гастрономічні враження. Можливо, навіть хтось з ваших гостей посмакує якимись з ролів уперше.
  • Зверніть увагу на акції. Цілком імовірно, що в закладі, де ви замовляєте сет, якраз є акція на ті варіанти суші, які вам найбільше до вподоби.

Попри те, що ці рекомендації можуть видаватися дещо простими, вони є достатньо актуальними та дієвими для тих, хто обирає сет суші для великої компанії.

Де замовити смачні та якісні суші

Якщо ви міркуєте над питанням про те, де можна замовити хороші суші у Дніпрі, Запоріжжі чи Полтаві, варто звернути увагу на сервіс доставки Рок-н-Ролл. Давайте розглянемо, які переваги він забезпечує для клієнтів. Отож, у їх числі:

  • Великий асортимент. Клієнтам пропонується гарний вибір як порційних суші, так і сетів. Тож ви можете обрати той варіант, який буде найбільш доречним, з огляду на кількість гостей. А ще, якщо говорити про сети, то вони теж є різного розміру. Це створює гарні можливості для вибору.
  • Якісні інгредієнти. У цьому закладі дбають про свою репутацію та пропонують клієнтам такі суші, для яких дійсно використовуються високоякісні продукти. З огляду на те, що ця страва не призначена для тривалого зберігання, тут дбають, аби продукти були завжди свіжими.
  • Лояльність цін. Ознайомившись з ціновою політикою закладу, ви можете побачити те, що ціни на суші в цьому місці є достатньо демократичними та вигідними. А це значить, що можна замовити смачний і поживний сет за комфортною вартістю.
  • Наявність в меню цілого ряду інших страв. Окрім суші, в асортименті також є різні види піци, салатів, супів, десертів. Якщо ви готуєтеся до великого свята, де хочете пригостити своїх гостей не лише сетом суші, то можете обрати цілий спектр різних смачних та актуальних страв. Це дасть нагоду легко вирішити питання з частуванням та не витрачати час на тривале приготування їжі. Таким чином, ви зможете зосередитися на самому святі та не виснажуватися на ті моменти, де можна відчутно полегшити собі життя.
  • Оперативність доставки. Ви достатньо швидко отримаєте замовлені страви та зможете насолоджуватися їх відмінним смаком. Кур’єри цього закладу працюють оперативно та якісно.

Отож, сервіс доставки Рок-н-Ролл пропонує своїм клієнтам гарний вибір сетів суші за вигідними цінами. Давайте більш детально ознайомимося з їх прикладами.

Які сети суші варто спробувати

Одним з найбільш улюблених різновидів суші серед клієнтів є Філадельфія. А заклад Рок-н-Ролл пропонує ці суші у відмінних та розмаїтих рецептурах. Приміром, у сеті Philadelphia Only можна побачити варіанти цих суші з вугром, тунцем, печеним лососем, креветкою та суші «Гункан Філадельфія». Таким чином, тут зібрані найбільш актуальні рецептури цих суші, аби ви могли спробувати різні варіанти, порівняти їх, скласти своє враження.

Якщо ви шукаєте дуже великий сет, чекаючи в гості компанію друзів чи родичів, однойменний сет, названий на честь закладу, стане гарним рішенням. Він важить 2,5 кілограми та вміщує у себе різні варіанти суші. Основу рецептури складають суші Філадельфія, але також представлені суші Каліфорнія, Ебі роли, традиційні суші з лососем та креветкою.

Важливою частиною асортименту закладу є вегетаріанський сет. Окрім того, що він є смачним, для цього сету також характерна дуже вигідна та лояльна ціна. Тож якщо ви збираєте компанію друзів та знаєте, що між них є ті, хто не споживає продуктів тваринного походження, такий сет стане хорошим вибором.

Якщо говорити про затребувані варіанти, то неможливо забути і традиційний Макі сет. Макі роли з авокадо, тунцем, креветками, манго та печеним лососем – далеко не повний перелік того, що входить до цього сету.

Вище були згадані лиш деякі приклади. Якщо захочете замовити суші в Полтаві — ознайомтесь з меню закладу Рок-н-Ролл більш детально, то побачите там ще багато цікавого.


Другие записи автора