Як фільм «Барбі» повернув світу рожевий, та чому лялька — найкращий подарунок під ялинку? | ZI.ua
Акция закончилась

Як фільм «Барбі» повернув світу рожевий, та чому лялька — найкращий подарунок під ялинку?

16 ноября 2023, 10:34

Як фільм «Барбі» повернув світу рожевий, та чому лялька — найкращий подарунок під ялинку?

Ми вже трохи забули про неймовірний успіх фільму «Барбі», що допоміг компанії Mattel збільшити об’єми продажів у цьому році. Але за інформацією The Wall Street Journal напередодні Нового Року і Різдва ще більше батьків придбають дітям саме цю ляльку. Але ж чому?

Від рожевого вже не сховатися

Ще до того, як фільм потрапив на великі екрани, все, що стосується Barbie, стало популярним. Виконавиця головної ролі Марго Роббі зробила кілька фотосесій для журналів в образі іграшкової білявки, а бренди почали просто «штампувати» нові колекції.

Усе це нагадало дорослим, що лялька Барбі — тренд, що не виходить з моди. Адже всі декорації та предмети інтер’єру у фільмі наче повертають нас у власне безтурботне дитинство. У якому головна проблема — вирішити, що краще попросити у Святого Миколая: будиночок Barbie або рожевий кабріолет.

Чому Барбі — найкращий подарунок під ялинку?

Покупці інтернет-магазину Panama цінують ляльки Барбі завдяки таким перевагам:

●       Універсальність. Барбі знову широко впізнавані в усьому світі. Приголомшлива популярність цих ляльок серед дітей різного віку і навіть дорослих колекціонерів робить їх універсальним подарунком, що припаде до душі багатьом.

●       Розвиток. Гра з лялькою сприяє розвитку уяви та творчості. Діти можуть самостійно шити одяг, створювати декорації та придумувати нові сценарії.

●       Різноманітність. Бренд Barbie пропонує величезний вибір ляльок з різним вбранням і аксесуарами, що є представницями безлічі професій. Це дозволяє обрати модель, що відповідає інтересам і хобі дитини.

●       Колекціонування. Деякі люди колекціонують ляльки Барбі та шукають рідкісні моделі. Барбі під ялинку для дорослого? — Чому б і ні?

●       Історична цінність. Барбі — це без перебільшення ікона з багатою історією у світі іграшок. Кожна нова лінійка має шанси вплинути на суспільство і стати справжньою цінністю.

Як зрозуміти, що Barbie оригінальна?

На жаль, фальсифікат стосується й дитячого світу. Якщо перед вами підробка, на це вкажуть деякі особливості ляльки:

●     «неідеальність» виконання, неакуратні та деформовані деталі, неохайний одяг з погано обробленими швами;

●     волосся низької якості на клею, тоді як у справжніх ляльок локони пришиті;

●     просте пакування, іноді це просто целофан. Фірмова лялька завжди продається в картонній коробці з віконцем;

●     різкий запах — вироби з неякісного пластику небезпечні для здоров’я дитини;

●     «руки» та «ноги» ляльки поєднуються з тулубом звичайним дротом, а не шарнірами, як в оригінальній моделі;

●     занизька ціна. Фірмова лялька не може коштувати дуже дешево;

●     на ляльці відсутній штамп з текстом: «MATTEL, INC. CHINA» (країна може відрізнятися).

Щоб покупка була дійсно безпечною, варто придбати іграшкову красуню в перевіреному і надійному інтернет-магазині. Великий вибір оригінальних брендових ляльок представлений на сайті Panama. І пам’ятайте, що подарунок має відповідати інтересам і уподобанням дитини. Якщо малюк хоче отримати пухнастого ведмедика, краще подарувати мрію, а не тренд. В усіх інших випадках Барбі точно стане тим самим бажаним подарунком.

 

 

 

Другие записи автора